Intranet login

Nieuws

Pagina 1 van 4  > >>

18 apr

Vertrek bestuurder Gerke Jager

De heer Gerke Jager (56), lid Raad van Bestuur van Zorggroep Liante legt zijn functie per 1 juni a.s. neer.

Lees verder..
10 apr

Hoge cliënttevredenheid

Zorgroep Liante wil graag weten hoe u de zorgverlening ervaart. De ervaringen van onze clienten staan aan de basis om de kwaliteit van onze zorgverlening verder te verbeteren.

Lees verder..
6 apr

Passie voor zorg- en dienstverlening?

Passie voor zorg- en dienstverlening en wil je een mbo-diploma op nivo 2 behalen? Dan is het Wijkleerteam misschien iets voor jou. Zorggroep Liante in Oosterwolde (Frl) heeft samen met de gemeente Ooststellingwerf, ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen en ROC Friese Poort het initiatief genomen om een Wijkleerteam op te richten. 

 

Lees verder..
29 mrt

Leerling Hanneke Visser genomineerd voor Star Award

Hanneke Visser, leerling van het Wijkleerteam van Rikkingahof, is genomineerd voor beste student uit het Volwassenenonderwijs van ROC Friese Poort.

 

Lees verder..
23 feb

Verbinding Zorggroep Liante en Actium

De veranderende wereld om ons heen vraagt om een frisse kijk op wonen, welzijn en zorg. Aandacht voor elkaar vinden wij heel gewoon. In Appelscha en Oosterwolde zoeken woningcorporatie Actium en Zorggroep Liante de verbinding met elkaar op. We bieden een veilige en prettige woon- en leefomgeving waar iedereen zich thuis voelt en de mogelijkheid om oud te worden in uw eigen dorp. Comfortabel en plezierig wonen met zorg dichtbij; dat geeft een zeker gevoel!

Lees verder..
20 jan

Diploma voor cursisten Wijkleerteam

Donderdag 19 januari 2017 was het zover: de cursisten die in november 2015 begonnen met hun MBO opleiding Dienstverlening en hun praktijkervaring opdeden bij Rikkingahof, namen hun diploma in ontvangst.

Lees verder..
18 jan

Medewerkers Zorggroep Liante in gesprek met Staatssecretaris Van Rijn

Woensdag 18 januari tussen acht en negen uur sprak staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) bij woonzorgcentrum Riemsoord in Appelscha met medewerkers, van de verschillende locaties binnen Zorggroep Liante, die dagelijks met de zorg voor ouderen bezig zijn. Medewerkers vertelden de staatssecretaris waar ze trots op zijn, wat beter kan en wat maakt dat ze iedere dag het onderste uit de kan willen halen voor een waardige dag van hun bewoners en cliënten. Maar ze gaven ook duidelijk aan wat de politiek, het kabinet moet doen om goede zorg en kwaliteit van leven voor ouderen te borgen. Centrale boodschap? “We zijn trots op ons werk voor onze ouderen. Door het welzijn en de woonsituatie voor hen centraal te stellen creëren we een goede en fijne omgeving. Laten we luisteren en meebewegen met het ritme van onze ouderen. En richting de politiek zou ik zeggen voer de discussie met de mensen (ouderen en medewerkers) en niet over hun hoofden, vanochtend was daar in ieder geval een goede stap in”, aldus bestuursvoorzitter Aukje van Kalsbeek.

Lees verder..
12 okt

Is dat niet saai, die bejaarden?

Begeleidster Manon Moes schrijft regelmatig over belevenissen tijdens haar werk bij Krommestede.

Lees verder..
24 aug

Zorggroep Liante over op groene stroom

Zorggroep Liante gaat per 1 januari 2017 over op groene stroom.

Lees verder..
0516 568 770

0516 568 770

8430 AC Oosterwolde

Postbus 116
8430 AC Oosterwolde

Twitter Facebook LinkedIn

Volg ons

Zorggroep Liante