1. Acties en Initiatieven
  2. Prachtig initiatief van lokale ondernemer voor Riemsoord

Prachtig initiatief van lokale ondernemer voor Riemsoord

Prachtig initiatief van lokale ondernemer voor Riemsoord
Helpt u mee om het dagelijkse leven van de bewoners van Riemsoord tijdens COVID-19 aangenamer te maken?

Danielle de Groot van de makelaardij For Sale uit Appelscha vond dat ze in deze lastige tijd voor de ouderen iets moest doen. “In deze rare tijd worden activiteiten van buitenaf zoveel mogelijk beperkt om het Coronavirus zo weinig mogelijk kans te geven bij Riemsoord. Uiteraard doen de medewerkers er alles aan om de bewoners een leuke tijd te geven. En gelukkig hebben we in het voorjaar gezien dat er veel kan en er mooie initiatieven mogelijk zijn. Dus nu ‘is het mijn beurt om iets te doen’ dacht ik.”

Omdat Zorggroep Liante belevingsgerichte zorg wil bieden waarmee de dagelijkse zorg prettiger en leuker kan worden ingevuld kunnen nieuwe digitale hulpmiddelen hierbij uitstekend ondersteunen. Maar die middelen kosten geld. Best wel veel geld. Danielle heeft ambitieus ingezet met het streefbedrag van € 23.000,-! Met dit bedrag kan een Belevenistafel, een Qwiek.up en een mobiele Prowise touchscreen set aangeschaft worden voor de bewoners van Riemsoord.

Doe mee en doneer. Alles helpt!
We begrijpen dat dit ontzettend veel geld is en daarom is elke donatie, ook al is het € 1, erg welkom! Wanneer u een bijdrage kunt missen van € 10, € 25, of € 1.000 of alles daar tussenin, dan kunt u dit doneren op de volgende website: https://www.doneerdoel.nl/actie/2821/oud-en-afgedankt-

Wilt u eerst meer over dit initiatief weten? Lees hier de blog van initiatiefneemster Daniëlle de Groot over de doneeractie.

En alvast ontzettend bedankt voor jullie bijdrage!

Belevenistafel – interactieve speeltafel voor ouderen met dementie
Qwiek.up – audiovisuele beleving geprojecteerd op de muur of plafond
Prowise touchscreen set – innovatief touchscreen die te verplaatsen is

Menu
Intranet login