1. Contact
  2. Klachten of suggesties?

Klachten of suggesties?

Zorggroep Liante verhoogt graag de kwaliteit van de ervaren zorg in samenspraak met de cliënt. Daarvoor is het belangrijk om te weten of wij op koers liggen. Feedback van u, voor wie de zorg bedoeld is, kan ons helpen om daar zicht op te krijgen.

Heeft u een suggestie voor een verandering of verbetering in de zorgverlening, of is het goed om bepaalde zaken vooral zo te houden? Wij horen het graag. Ook wanneer u een klacht heeft. Voor beide situaties treft u hieronder een mogelijkheid aan om het ons te laten weten.

 Klik hier als u de folder Klachtenregeling wilt downloaden.

Klachtenregeling

In goed overleg met betrokken zorgverleners zijn de meeste problemen en meningsverschillen op te lossen. Lukt dit niet, dan is er de klachtenregeling. Een klacht kan over meerdere zaken gaan. Over onze service. Of over de geleverde zorg. Ook een meningsverschil valt onder een klacht. Dit kan een verschil van mening zijn tussen cliënt en medewerkers of directie.

Wanneer u een klacht heeft, bespreekt u dan eerst het probleem met de betreffende persoon, of diens leidinggevende. Wanneer u er niet uitkomt, dan kunt u contact opnemen met de Klachtenfunctionaris, mevrouw Dineke Kronemeijer. Zij bemiddelt tussen u en de betreffende persoon over de klacht.

De klachtenfunctionaris kunt u bereiken via 06 – 380 455 33 of 085 – 48 32 433. U kunt mevrouw Kronemeijer ook bereiken via onderstaand formulier. Uw klacht wordt zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.

Vul uw gegevens in om uw klacht in te dienen. Zij neemt binnen een week contact met u op.

Suggesties

Wanneer u een suggestie heeft, kunt u deze via onderstaand formulier aan ons doorgeven.

Wilt u meer informatie?

Als u wenst dat er naar aanleiding van een fout of tekortkoming contact met u wordt opgenomen, of meer informatie wenst te ontvangen, dan kunt u dit kenbaar maken via onderstaat formulier.

Klachtenreglement

Download via de onderstaande knop het klachtenreglement van Zorggroep Liante.
Menu
Intranet login