1. Corona
  2. Aangescherpte maatregelen vanaf zaterdag 6 november 2021

Aangescherpte maatregelen vanaf zaterdag 6 november 2021

We willen er bij Zorggroep Liante samen voor blijven zorgen dat we zoveel mogelijk vrijheden, die we sinds augustus weer hebben, behouden. Maar we merken ook dat het coronavirus weer de kop opsteekt. Gelukkig blijken de coronaklachten vaak milder te zijn, maar we willen liever samen met iedereen die bij ons en onze bewoners betrokken is, zorgen dat we het virus buiten onze deur houden. Dat is de reden dat we vanaf zaterdag 6 november a.s. weer een beperkt aantal maatregelen zullen invoeren. We zetten ze op een rij:

Beperkte nieuwe maatregelen

– Vanaf zaterdag 6 november is het voor bezoekers (> 13 jaar) weer verplicht om een mondneusmasker te dragen bij binnenkomst. Het mondneusmasker moet ook op gangen en andere openbare ruimtes worden gedragen;

– Bewoners die op de locatie wonen hoeven zelf geen mondneusmasker te dragen. Uiteraard mag dit wel;

– Op het appartement hoeven geen mondneusmaskers te worden gedragen. Maar ook in deze situatie geldt dat het uiteraard wel mag;

– Onze locaties met een restaurant kunnen gewoon worden bezocht door bewoners en hun familie. Er moet echter wel voldoende afstand (1,5 meter) worden gehouden. Zittend, aan tafel mag het mondneusmasker af, mits er voldoende afstand kan worden gehouden.

3e boosterprik?

Omtrent een eventuele 3e boosterprik voor bewoners is nog geen concrete informatie. We informeren u hierover zodra we als Zorggroep Liante meer weten.

Het aantal maatregelen valt gelukkig mee. We willen u ook nog een keer op de belangrijke algemene regels wijzen.

Menu
Intranet login