1. Corona
  2. Lycklama Stins uit quarantaine

Lycklama Stins uit quarantaine

Afgelopen zaterdag, 5 december is op onze locatie Lycklama Stins in Wolvega de quarantaineperiode afgesloten. Bewoners kunnen sinds gisteren weer meer bezoek ontvangen en er worden voorzichtig aan weer activiteiten opgepakt en het restaurant, kapper en het winkeltje zijn weer geopend.

Bewoners terug uit Covid-huis
Ook zijn er eind vorige week zes bewoners teruggekeerd van het Covid-huis naar hun eigen appartement op Lycklama Stins. Op dit moment zijn er nog vier bewoners in het Covid-huis in Heerenveen. Helaas heeft de 2e uitbraak geleid tot het verlies van drie bewoners, iets wat veel impact heeft en iedereen veel verdriet doet.

Onder personeel zijn er op dit moment nog vijf medewerkers die positief zijn getest op het Coronavirus. Deze medewerkers zijn allemaal in thuisisolatie.

Voorzichtigheid en waakzaamheid
Het Coronavirus heeft tijdens de 2e uitbraak al tot extra maatregelen, voorzichtigheid en oplettendheid geleid en dat zal ook de komende periode nog de volle aandacht vragen van iedereen. Het dragen van een mondmasker is  – in aansluiting op het kabinetsbeleid – verplicht. Daarnaast wordt goed gelet en extra aandacht gevraagd voor alle basis- en hygiënemaatregelen ten behoeve van de eigen veiligheid, van bewoners en medewerkers.

Menu
Intranet login