1. Corona
  2. Naar fase 3 vanaf zaterdag 27 juni 2020

Naar fase 3 vanaf zaterdag 27 juni 2020

Vanaf zaterdag 27 juni a.s. worden de beperkingen die tot dan toe voor de bezoekregeling golden losgelaten. Vanaf dit weekend kunt u uw familielid en/of naaste(n) weer bezoeken. Kunt u weer gezellig een kopje koffie drinken in het restaurant (per locatie kan dit verschillen) of buiten een lekkere wandeling maken.

U hoeft geen afspraak meer te maken en er mogen meerdere personen tegelijkertijd op bezoek komen. We gaan langzaamaan weer naar een normale situatie, al gelden er nog een paar belangrijke aandachtspunten.

Deze 5 afspraken zijn belangrijk!

Om uw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen voor uzelf, uw familie, medebewoners en onze medewerkers hebben we 5 afspraken opgesteld die we met elkaar willen naleven.

  • Iedere bezoeker schrijft zich in via het Gastenboek. Waarom? Dit vragen we u ten behoeve van brononderzoek in geval van een COVID-19 uitbraak. Zo kunnen we u, uw naasten informeren mocht er een coronabesmetting ontstaan. Bekijk hier wat een brononderzoek inhoudt.

  • Houdt overal 1,5 meter afstand. Ook ten aanzien van uw familielid/naaste(n), medebewoners en personeel. Dit geldt ook buiten in de tuin als die op de locatie aanwezig is. Bekijk hier de video over afstand houden.

  • Handhygiëne is een van de allerbelangrijkste punten om COVID-19 te weren. Was of desinfecteer uw handen daarom zo vaak mogelijk! Bekijk hier de instructie handen wassen.

  • Volg de looproutes en aangegeven instructies binnen de locatie nauwkeurig op.

  • Komt de 1,5 meter afstand door te veel bezoek in het gedrang? Op dat moment kunnen we besluiten voor een korte tijd de toegang te sluiten, totdat de situatie weer verantwoord is.

We doen het samen én met gezond verstand
We vertrouwen erop dat u, uw familie en/of naasten zich aan de regels op de locatie houden. Samen zijn we verantwoordelijk voor ieders gezondheid en alleen samen krijgen we corona onder controle. Bekijk hier nogmaals de maatregelen vanuit de Rijksoverheid.
 

Menu
Intranet login