1. Corona
  2. Update Lycklama Stins 28 november

Update Lycklama Stins 28 november

Gelukkig zijn deze week de Coronabesmettingen op Lycklama Stins onder bewoners gestabiliseerd. In totaal waren er twaalf bewoners met een Coronabesmetting op dinsdag 24 november. Afgelopen dagen zijn gelukkig geen nieuwe besmettingen meer vastgesteld en dat betekent dat vrijdag 27 november is bekeken wanneer de quarantaine opgeheven kan worden.

Volgende week maandag wordt in overleg met het Covid-huis in Heerenveen waar onze positief geteste bewoners verblijven bekeken wanneer de eerste bewoners terug kunnen komen naar Lycklama Stins. We zijn heel blij met dit nieuws en hopen deze bewoners snel thuis te kunnen ontvangen.

Quarantaine tot 5 december
De quarantaineperiode duurt nog tot en met vrijdag 4 december a.s. Dit heeft te maken met de laatst vastgestelde besmetting in huis. Deze was op 24 november jl. en vanaf daar worden 10 dagen aangehouden om de einddatum te bepalen. Vanaf zaterdag 5 december kunnen er bij Lycklama Stins weer maximaal 3 bezoekers per keer, per dag op bezoek komen. Uiteraard met mondmasker en alle andere basis- en hygiënemaatregelen die zo ontzettend belangrijk zijn voor de veiligheid van onze bewoners en medewerkers. Ook kunnen vanaf zaterdag 5 december het restaurant, de winkel en de kapper weer hun deuren openen. Vervolgens worden ook de groepsactiviteiten weer gestart.

Menu
Intranet login