Intranet login

Acties & Initiatieven

De keerzijde in deze opmerkelijke situatie is dat er veel bijzondere acties en initiatieven worden georganiseerd voor onze bewoners en medewerkers. Blijf via deze pagina op de hoogte van de acties en initiatieven!

 

27 mei

Sinnehiem

Op locatie Sinnehiem is vandaag na een heftige periode een eerste stap gezet naar meer gezamenlijke activiteiten. Een eerste groep bewoners hebben samen, met inachtneming van de 1,5m afstand, koffie gedronken. Daar naast heeft de locatie voor alle huiskamers een mooi ‘lês en lúster-boek’ aangeboden gekregen. 
26 mei

Sinnehiem

Vrolijke klanken voor locatie Sinnehiem Aangeboden door Koopal oliebollenkraam Drachten. Bewoners hebben genoten.

26 mei

Sinnehiem

Vrijdag 22 mei verzorgde Wiebo vd Schaaf in de tuin van Sinnehiem een geweldig optreden. De tegenvallende weersomstandigheden mochten de pret niet drukken.

25 mei

Rikkingahof

Leden van de werkgroep Kunstwerfplaats van de stichting Kunstwerf verzorgen een bijzonder bellenblaas optreden op locatie Rikkingahof.

25 mei

De Warrenhove

Sander Metz heeft een optreden verzorgd voor de bewoners van De Warrenhove. Mevr. Buisman speelde vanaf haar balkon mee op de Mandoline. Een samenspel op afstand en de bewoners genoten er met volle teugen van. Dank je wel Sander.
25 mei

De Lauwers

Als we er niet op uit kunnen dan maken we thuis wel een vakantiesfeertje. Bewoners en medewerkers van locatie De Lauwers, de Alde Ried, zijn in vakantiestemming.

23 mei

De Lauwers

Vrijdag hebben de bewoners van De Lauwers een prachtige puzzelbox ontvangen van KunstinNark. Gemaakt van diverse kunstwerken door verschillende kunstenaars ontworpen.
Een mooi en uniek cadeau.
Super bedankt we zijn er heel blij mee.
22 mei

Zorggroep Liante

Service commissie tafelronde Ooststellingwerf kwam afgelopen donderdag met een authentieke ijskar de bewoners op locatie Riemsoord, Rikkingahof en Sinnehiem op schepijs trakteren.

19 mei

Sickenga-Oord

 
Kletsen via het raam maar dankzij deze techniek zo dichtbij.
Op locatie Sickenga-Oord is met dank aan Jan Betten van Prosol Wolvega (techniek)en de stichting vrienden van Sickenga-Oord (financieel) een spreekluisterverbinding “de Kletshoek” voor bewoners en mantelzorger ingesteld.
 
14 mei

De Lauwers

Bewoners van De Lauwers hebben vanmiddag genoten van het draaiorgel wat voor hen kwam spelen. Met het mooie weer erbij werd het een zeer geslaagde middag.

14 mei

Riemsoord

Muziek, zang en dans van enkele leden van het "Vrijstatig Volkje” hebben woensdag 13 mei rondom Riemsoord gezorgd voor menig glimlach bij zowel bewoners als personeel. Bedankt!

 

14 mei

De Warrenhove

Hoera! De laatste 2 bewoners van De Warrenhove zijn weer thuis vanuit het Covid huis in Heerenveen. Welkom thuis!

14 mei

Rikkingahof

Vermaak en muzikale ondersteuning. Ook locatie Rikkingahof kwam het draaiorgel gesponsord door de Rabobank op bezoek.

13 mei

Lycklama Stins

Wolvega - Anna Kemper-Mulder is op 11 mei 102 jaar geworden. Door de coronacrisis kon er geen gebruikelijke feestje/receptie worden gehouden, maar werd zij maandagmiddag op gepaste afstand toegezongen door de familie..
Burgemeester André van de Nadort feliciteerde haar per brief en stuurde een boekt bloemen. Later hoopt hij mevrouw Kemper nog persoonlijk de hand te kunnen drukken.
Anna Kemper-Mulder is geboren in Varsen en woont sinds 1999 in Lycklama Stins. Daarvoor woonde ze op de boerderij in Steggerda en daarna in De Blesse. Zij is sinds 1992 weduwe van Willem Kemper. Het paar kreeg vijf kinderen, twaalf kleinkinderen en dertien achterkleinkinderen

9 mei

De Warrenhove

In het kader van Moederdag is door De Warrenhove mogelijk gemaakt dat bewoners met hun familie vanachter het raam kunnen bellen. En deze mogelijkheid blijft De Warrenhove ook de komende weken aanbieden.

8 mei

Krommestede

Gezelligheid voor de bewoners van Krommestede. Reinout Weimans kwam zingen in de tuin.

7 mei

De Warrenhove

Ook vandaag mogen we weer een bewoonster welkom heten op De Warrenhove. Zij verbleef de afgelopen weken in het Corona unit in Heerenveen. Welkom thuis.

7 mei

Riemsoord

Een lief gebaar voor de medewerkers van Riemsoord

6 mei

De Warrenhove

Vandaag mochten wij weer 2 bewoners van De Warrenhove welkom heten. Het echtpaar verbleef de afgelopen weken in het Corona unit in Heerenveen. Fijn dat ze weer door ons verzorgd mogen worden.
6 mei

Sickenga-Oord

Gezelligheid. Muzikale ondersteuning op locatie Sickenga-Oord en Lycklama Stins . Gesponsord door de Rabobank bezocht Grote Dorus vanmorgen verschillende locaties van zorggroep Liante.
6 mei

Zorggroep Liante

Denken in mogelijkheden, wat als je beppe graag het veulen wil laten zien... dan neem je het veulen mee naar beppe ‘Corona tijd’ . Beppe en ook de andere bewoners hebben genoten van het bijzondere bezoek

6 mei

Sinnehiem

Stichting vrienden van Sinnehiem trakteerde alle bewoners op een bloemetje

5 mei

Zorggroep Liante

Op Bevrijdingsdag kregen 200 bewoners van De Warrenhove, ’t Suderhiem en Zorgcentrum de Wieken een kaart met gedicht in de bus. Malina van den Bosch bedacht, ontwierp en bezorgde deze kaarten zelf. Zij wou de bewoners die een hart onder de riem steken. Hartelijk dank Marina!

Het van gedicht op het kaartje:
“U hoeft mij
niet uit te leggen
dat u nu even niet lacht.

Ik stuur u graag dit
kaartje en hoop dat dit
de pijn wat
verzacht.”

5 mei

De Warrenhove

Bewoners en medewerkers van De Warrenhove werden op Bevrijdingsdag getrakteerd op oranjekoek en een prachtig optreden van Crescendo.

5 mei

De Warrenhove

Gisteren werden weer 2 bewoners uit de Corona unit Heerenveen welkom geheten door medewerkers van De Warrenhove. Blij dat ze weer thuis zijn en we weer voor ze kunnen zorgen.
3 mei

Sickenga-Oord

75 jaar vrijheid, ook in deze tijd belangrijk om over te praten. Op locatie Sickenga-oord is een pakket uitgedeeld samengesteld met eigen gemaakte puzzel, rebus en praatplaat.

2 mei

Riemsoord

Dankbaar! Op locatie Riemsoord worden met dank aan Bos Evenementen Appelscha bewoners en familieleden/mantelzorger een gelegenheid geboden via spreek luisterverbinding contact te maken.

1 mei

De Warrenhove

Bewoners van De Warrenhove werden wederom verrast met een bos tulpen. Deze keer aangeboden door SNS bank. Ontzettend bedankt namens de bewoners. Een hart onder de riem en zeer gewaardeerd.

30 apr

De Warrenhove

Medewerkers van De Warrenhove ontvingen van Pepermuntfabriek Fortuin uit Dokkum pepermunt met chocola. Lekker en een opkikker tijdens de drukke werkzaamheden. Bedankt Fortuin.

30 apr

Rikkingahof

Een kleine impressie van de viering van K/Woningsdag op locatie Rikkingahof.

30 apr

Lycklama Stins

Op locatie Lycklamastins werden de bewoners door de SNS bank Heerenveen verrast met bosje tulpen. Bedankt!

29 apr

Zorggroep Liante

Onze vrijwilligers komen momenteel niet in actie voor onze bewoners door de coronamaatregelen. Maar ze worden zeer gemist en zeker niet vergeten! Afgelopen week lieten we hen met een kaartje weten dat er aan ze gedacht wordt. Een hart onder de riem dus. Hopelijk zien we elkaar weer in betere tijden.

28 apr

De Warrenhove

Vandaag krijgen de medewerkers van De Warrenhove allemaal een appeltaart aangeboden door Jumbo Noorderpoort als dank voor hun inzet voor de goede zorg van onze bewoners. Ook de bewoners krijgen een heerlijk stukje appeltaart bij de koffie geserveerd. Ontzettend bedankt Jumbo. Het gebaar wordt erg gewaardeerd en is een grote steun.

28 apr

De Warrenhove

Terug uit de Corona unit Heerenveen. Derde bewoner van De Warrenhove. Er stond haar een warm welkom op te wachten.

27 apr

Sickenga-Oord

K/woningsdag op Sickenga-Oord.

27 apr

De Warrenhove

Vandaag op Woningsdag optreden Crescendo voor de bewoners van de De Warrenhove. Zelfs Omrop Fryslan heeft hiervan beelden opgenomen.

27 apr

Sinnehiem

Een vijver vol opkikkertjes voor het personeel voor locatie Sinnehiem van familie. De kikkers springen vrolijk over de tafel.

27 apr

Sinnehiem

Gezelligheid ! Koning/woningsdag in Sinnehiem. Op alle wijkteams werd er met de bewoners op de gang koffie gedronken met gebak.
Het Wilhelmus en een gezellig quiz maakten de ochtend compleet.

26 apr

De Warrenhove

De kerk-band van de Evangelische open thuis gemeente uit Drachten kwam vandaag optreden voor de ouderen in de aanleunwoningen rondom De Warrenhove.

25 apr

De Warrenhove

Groot feest vandaag in De Warrenhove. De eerste 2 bewoners mochten vandaag naar huis. Zij verbleven de afgelopen weken in de Corona unit in Heerenveen.

25 apr

De Warrenhove

De attenties blijven binnen komen voor de bewoners en de medewerkers van De Warrenhove. Vandaag voor alle bewoners een bos tulpen van de nicht van een van onze bewoners. En van de Rabobank een mooi boeket. Namens alle bewoners en medewerkers hartelijk dank.
24 apr

Zorggroep Liante

Inmiddels hebben we vijf weken lockdown achter de rug. Maar het voelt soms alsof we al veel langer onderweg zijn. Het zijn intensieve weken. Ontspannen en genieten van vrije tijd is nu extra belangrijk. Een extra vrije dag is een mooi moment om even te ontspannen als je vrij bent. Maandag 27 april staat Koningsdag op het ‘menu’. Maak er een leuke oranje, of rood-wit-blauwe dag van. Misschien kun je het ontbijt een beetje kleur geven met deze tip: https://www.laurasbakery.nl/koningsdag-aardbeien/
Geniet ervan.

Met hartelijke groet,
Anneke Groenenberg
directeur-bestuurder

22 apr

Lycklama Stins

Dinsdagmiddag konden de bewoners van Lycklama Stins genieten van de klanken uit "De Grote Dorus". Dit werd op verschillende manieren gedaan. Vanuit eigen appartement met het raam op een kier, vanuit de recreatiezaal De Stins, de Lavendel en vanaf het terras. Alles met 1,5 meter afstand van elkaar, maar wel genieten van de muziek!
22 apr

De Warrenhove

Klaas Tolsma kwam aan het eind van de middag bij de bewoners van De Warrenhove langs om gezellige deuntjes te spelen met zijn draaiorgel. Namens alle bewoners en medewerkers bedankt Klaas.

21 apr

Sickenga Oord

Ook op Sickenga-Oord wordt de eerste afdelings gangbingo hartelijk ontvangen. In de loop van de komende week zullen de andere afdelingen volgen.

20 apr

De Lauwers

Mevr. Koops, wonend in locatie De Lauwers, is vandaag 75 jaar geworden. De familie heeft een zanger ingehuurd waar alle bewoners van mee kunnen genieten.

20 apr

De Lauwers

Briljant balkonscene. Echtpaar Iedema is vandaag 65 jaar getrouwd.
De heer woont in De Lauwers en mevrouw in de aanleunwoning.
Hun kinderen zingen hen toe in aanwezigheid van familie, bewoners en medewerkers. Met het mooie weer en heerlijke taart een prachtige dag voor het jubileumjaar.

 

19 apr

De Warrenhove

Van Evangelische open thuis gemeente uit Drachten kwam de kerk-band een optreden geven aan de bewoners van De Warrenhove. Randalf, Jolien en Sibylle zongen en speelden bekende liederen van vroeger en nu. Wederom genoten de bewoners vanaf hun balkon van de liedjes en de warme zon. Bedankt voor dit mooie initiatief op zondag.

17 apr

Zorggroep Liante

Wat wordt er ontzettend hard en goed samengewerkt door de medewerkers van Zorggroep Liante. Met elkaar voeren we de preventiemaatregelen strikt uit. Er ontstaan mooie voorbeelden van samenwerking en er is een geweldige energie om ‘aan te pakken’. Dank jullie wel daarvoor! Zorg goed voor jezelf en je omgeving.

Met hartelijke groet,
Anneke Groenenberg
directeur-bestuurder

17 apr

Sinnehiem

Vrolijke klanken voor locatie Sinnehiem

 

17 apr

De Warrenhove

Het Alto Kwartet kwam vanmiddag met een trio een concert geven voor de bewoners van De Warrenhove. De bewoners stonden allemaal op hun balkon te genieten en te applaudisseren. Het was zeer welkom en een mooie afleiding voor de bewoners. Ook het zonnetje maakte het geheel compleet.

16 apr

Riemsoord

Op locatie Riemsoord is, mede mogelijk gemaakt door Richard de Vos van Vos Electronic Elsloo/Drachten een spreek luister verbinding gemaakt. Hierdoor worden de bewoners in de gelegenheid gesteld met hun naaste in contact te komen.

16 apr

Sinnehiem

Zowel bewoners als het zorgpersoneel in verpleeghuis Sinneheim te Haulerwijk, werden afgelopen week verrast door leden van het Vrijstatig Volkje. Met muziek en dans deden zij de huidige perikelen even vergeten en staken ze zo een hart onder de riem van bewoners en personeel. Het Vrijstatig Volkje bestaat uit middeleeuwse en sprookjesachtige figuren die van muziek maken en vrolijk spel houden. Ze trekken rond, op zoek naar plekken waar ze de sfeer kunnen verhogen en mensen kunnen vermaken. En eerlijk is eerlijk: sfeerverhogend werkte het zeker!

14 apr

Riemsoord

Hartverwarmend zijn de ontvangen attenties op locatie Riemsoord aangeboden door Univé, gemaakt door Gea's appeltaart, Andina Blosma en het CDA. Bedankt!

14 apr

Sickenga-Oord

Op eerste Paasdagmorgen bracht de PKN kerk Wolvega de muzikale Paasboodschap vanaf de toren van de kerk Op de Hoogte. Een groepje blazers speelde enkele Paasliederen. Ook waren er een aantal blazers bij woonzorgcentrum Sickenga Oord om enkele liederen ten gehore brengen.

13 apr

Rikkingahof

Vrijdagmiddag, verzorgd door Boon kwam er een draaiorgel op bezoek op locatie rikkingahof. 
Bewoners hebben er van genoten.

13 apr

Sickenga-Oord

De bewoners van Sickenga-Oord werden afgelopen dagen verrast met kaarten van het Oranje fonds en leuke paasbakjes.

12 apr

Lycklama Stins

Zomaar ineens op 1e paasdag genieten op terras van het weer, bezoek en dan ook nog Tiny Vreeling (de overbuurvrouw en tevens vrijwilliger in Lycklama Stins) die spontaan muziek begint te spelen op haar keyboard. Echt even een geniet moment.

11 apr

Sinnehiem

Op locatie Sinnehiem is afgelopen week het maandelijkse borreluur verplaatst naar de afdeling en hiermee omgedoopt tot een gangborrel. Muziek en een zingende medewerkers zorgende voor extra sfeer.

10 apr

Zorggroep Liante

Bedankt! We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe zeer wij de veerkracht en flexibiliteit van onze collega's en bewoners waarderen in deze bijzondere tijd. In deze videoboodschap willen we dat nog eens éxtra benadrukken. Aan iedereen die zich inzet om de goede zorg voor onze bewoners draaiende te houden: jullie zijn toppers! 

10 apr

Sickenga-Oord

Op locatie Sickenga-Oord werd gisteren heerlijk op de gepaste afstand van het mooie weer genoten.

10 apr

Lycklama Stins

Corona-unit Anna Schotanus Heerenveen

We spraken Larissa Hellema, verpleegkundige in opleiding en Petra Meijer, verpleegkundige, na hun eerste werkweek in de Corona-unit in Heerenveen. Ze werken beiden normaal gesproken in Lycklama Stins. 

Lees verder..
10 apr

Rikkingahof

Alle deelnemers van het dagcentrum van Rikkingahof hebben bezoek gehad. Dit om hen een hart onder de riem te steken, in deze lastige tijd. Het was fijn om elkaar weer even (op afstand) te zien. Wij wensen hun hele goede paasdagen!

9 apr

De Warrenhove

Van Chr. gemeente ‘Doorbraak’ ontvingen bewoners en medewerkers van De Warrenhove prachtige tulpen om ons allen een hart onder de riem te steken. Bedankt, we zijn er heel blij mee.

9 apr

De Warrenhove

Warme woorden van directeur-bestuurder Anneke Groenenberg voor de collega’s in De Warrenhove.

9 apr

Rikkingahof

Geweldig ! Op locatie Rikkingahof is een 100 jarige bewoner toegezongen door de verzorging. Het hart met bloemen (vergeet me nietjes) is ontvangen van de bewoners van de Snellingerdijk en de bloembakken zijn gevuld door de Welkoop.

9 apr

Lycklama Stins

De bewoners van Lycklama Stins konden deze week luisteren naar de accordeon muziek van Jakop Have. Jakop komt geregeld in Lycklama Stins tijdens een koffiemiddag. Nu het optreden binnen niet kan installeerde Jakop alles buiten. Bewoners hebben er van genoten. Even een fijne muzikale afleiding. Dank aan Jakop.

8 apr

De Warrenhove

De bewoners van De Warrenhove willen de medewerkers van de Jeugdsponsoractie 2020 van de Poiesz bedanken voor de lekkere soesjes en tompoucen. De heerlijke verrassing werd zeer gewaardeerd.

7 apr

Zorggroep Liante

Ook Mirthe, dochter van één van onze collega’s, zegt Dank je tegen de zorg in Nederland!

7 apr

Zorggroep Liante

Hartverwarmend blijven de attenties voor het personeel op de locaties.

6 apr

Sickenga-Oord

Mooie versierde Paas takken mochten we in ontvangst voor de bewoners van Sickenga-Oord geschonken door de vrienden van Sickenga-Oord. Bedankt voor dit mooie gebaar. Ook werden de prijzen van het geweldige initiatief wekelijkse doe boekjes uit brengen uitgereikt. En niet te vergeten gaf het gelegenheidstrio, zondagmiddag een geweldig optreden in onze binnentuin. Onze dank en die van de bewoners is groot.

5 apr

Lycklama Stins

Een heerlijk broodje kroket vandaag voor alle medewerkers van Lycklama Stins. Een lieve kaart/boodschap en een heerlijke traktatie. Bedankt Snackpoint!

3 apr

Lycklama Stins

Bijzonder hoe en op wat voor manier er aan cliënten en medewerkers in Lycklama Stins wordt gedacht. Familie is aan het bakken geweest. De Jumbo die met bloemen komt!
Lief en natuurlijk heeeeerlijk.....

3 apr

Sinnehiem

Geweldig! Op locatie Sinnehiem werden Tulpen voor alle bewoners en de personeelsruimtes aangeboden door Univé.

2 apr

Sinnehiem

Vanmorgen op locatie Sinnehiem verzorgde Sjouke een prachtige muzikale ochtend mogelijk gemaakt door dorpsbewoner Gerry Veenstra. Bedankt het is enorm gewaardeerd.

1 apr

Sickenga-Oord

Overweldigend de attenties vanmorgen bij binnenkomst op locatie Sickenga-oord voor bewoners en personeel. Bedankt!

1 apr

Sinnehiem

GANGBINGO! In deze bijzondere tijd wordt er van alles uit de kast gehaald de bewoners het zo aangenaam mogelijk te maken. Met wat hulpmiddelen en een creatief brein kwamen ze in Sinnehiem een heel eind. Bewoners hebben apart van elkaar op deze ongewone manier genoten.

31 mrt

Riemsoord

Gisteren werden heerlijke zelf gemaakte muffins bij locatie Riemsoord bezorgd door Herberg het volle leven uit Appelscha. Bedankt!

30 mrt

Sickenga-Oord

Een enorm gewaardeerd buiten optreden voor zowel bewoners als personeel vanmiddag bij locatie Sickengaoord-Oord door Sander Metz.

28 mrt

Sickenga-Oord

Op locatie Sickenga-Oord wordt achter de schermen hard gewerkt om voorbereidingen te treffen om Skype te installeren zodat er live beeldcontact kan komen met familieleden en daarnaast wordt de tuin opgefleurd.

28 mrt

De Warrenhove

De bewoners van De Warrenhove konden vanaf hun balkon genieten van de muziek van Duo 'Protte Wille'. Ook de groepen konden genieten van prachtige liedjes. Het was heel ontroerend voor de bewoners. Bedankt dat jullie zo meeleven met onze bewoners.

27 mrt

De Warrenhove, De Lauwers en ‘t Suderhiem

Een oppepper voor de bewoners en medewerkers van De Warrenhove, De Lauwers en ‘t Suderhiem. Door Decokay Drachten werd vanmorgen 300 bossen tulpen bezorgd. Een prachtige verrassing wat zeer gewaardeerd wordt. Dank jullie wel medewerkers van Decokay.

27 mrt

Zorggroep Liante

Sinds afgelopen vrijdag 20 maart, hebben we te maken met verregaande maatregelen betreffende bezoek. Een hele bijzondere en unieke situatie die van iedereen en zeker van de zorg en bewoners veel vraagt. Maar wat ben ik ongelofelijk trots hoe flexibel en professioneel iedereen met de situatie omgaat. Kantoorpersoneel werkt zo veel mogelijk vanuit huis, op de locaties zijn de verplegenden, verzorgenden, helpende en facilitaire collega’s ontzettend hard aan het werk. De maaltijd bezorgservice is (vaak door vrijwilligers) bereid het werk te blijven doen. ZorgThuis neemt maatregelen onder soms lastig beïnvloedbare omstandigheden. Respect voor jullie allemaal! Hou elkaar in de gaten, zorg voor elkaar, voor jezelf en je omgeving.

Met hartelijke groet,
Anneke Groenenberg
directeur-bestuurder

27 mrt

Zorggroep Liante

Overweldigend. Door verschillende families wordt er aan de medewerkers gedacht.

26 mrt

De Lauwers

Een hartverwarmend gebaar van de kleinzoon van Harry Dijkstra, technische dienst locaties Drachten. Voor alle bewoners van De Lauwers heeft Jordy een hart gemaakt met een lief kaartje. Dank je wel Jordy. De bewoners zijn er erg blij mee.

 

26 mrt

Sinnehiem

Jakop Have verzorgde gisteren vanuit de zonnige binnentuin van Sinnehiem een muzikaal optreden voor de bewoners. 

26 mrt

Lycklama Stins

Hartverwarmend voor bewoners en medewerkers van Lycklama Stins....

26 mrt

De Warrenhove

Ook kleinkinderen missen hun opa’s en oma’s. Mooie woorden op straat. Vanaf de balkons kunnen alle bewoners van De Warrenhove de lieve woorden lezen. Dank jullie wel.

 

26 mrt

Zorggroep Liante

De post is overweldigend. Heel er bedankt! (Blijf aan ons denken) de bewoners zijn er erg blij mee.

25 mrt

Sinnehiem

Een hart onder riem voor het zorgpersoneel op locatie Sinnehiem.

24 mrt

Sickenga-Oord

Hartverwarmende reacties. Zaterdag stond er familie in de tuin van Sickenga-Oord om Beppe te laten weten dat ze aan haar dachten. Ook werden er tekeningen en tijdschriften van buurtbewoners aangeboden en bonbons bezorgd door een kleindochter gemaakt voor zorgpersoneel.

 

22 mrt

Riemsoord

Isis knutselde voor alle bewoners van Riemsoord een mooie tulp tegen het eenzaamheidsvirus. Wat lief, dank je wel Isis!

21 mrt

Lycklama Stins

Bedankt namens bewoners van Lycklama Stins voor de tekeningen en kaarten die spontaan gebracht worden.  Super fijn. Natuurlijk is er meer welkom!
In onze hal bij de hoofdingang staat een doosje waar tekeningen, kaarten enz ingeleverd kunnen worden. Wij zorgen dan voor de verspreiding. U / jullie maken ons er erg blij mee.

18 mrt

Lycklama Stins

Wat een verassing voor de bewoners van Lycklama Stins in deze "Corona tijd". De rozenkwekerij Bernhard uit Luttelgeest kwam prachtige rozen brengen. Wat een mooi gebaar. Vriendelijke dank namens ons allen.

 

0516 568 770

0516 568 770

8430 AC Oosterwolde

Postbus 116
8430 AC Oosterwolde

Twitter Facebook LinkedIn

Volg ons

Zorggroep Liante