Intranet login

Nieuws

Anneke Groenenberg nieuwe directeur-bestuurder Zorggroep Liante

28 nov

Mevrouw Anneke Groenenberg treedt per 1 december 2017 aan als nieuwe directeur-bestuurder van Zorggroep Liante. Zij volgt Aukje van Kalsbeek op die als bestuurder a.i. de organisatie leidde in een transitieperiode vanaf 1 oktober 2016. 

Anneke Groenenberg heeft ruime ervaring  in eindverantwoordelijke  en directiefuncties  met name in de ouderenzorg.

De Raad van Toezicht is zeer verheugd met de komst van de nieuwe directeur-bestuurder. Zij zal de strategische koers die Zorggroep Liante afgelopen jaar heeft vastgelegd gaan implementeren en verder vorm geven. Anneke Groenenberg hierover, “Afgelopen periode is er op alle fronten een zeer solide strategie neergezet. Er is een koers uitgezet met een duidelijke positionering voor toekomstbestendige zorg voor kwetsbare ouderen in de regio Zuidoost Friesland. Er liggen nog veel uitdagingen en hier ga ik vol overtuiging mee aan de slag samen met medewerkers, bewoners/cliënten en hun vertegenwoordigers en vrijwilligers.”

In het belang van de nieuw te implementeren strategie heeft de Raad van Toezicht interim bestuurder Aukje van Kalsbeek verzocht in december 2017 nog verbonden te blijven aan Zorggroep Liante ten behoeve van een goede overdracht.

0516 568 770

0516 568 770

8430 AC Oosterwolde

Postbus 116
8430 AC Oosterwolde

Twitter Facebook LinkedIn

Volg ons

Zorggroep Liante