Max. 4 bezoekers vanaf woensdag 17 november 2021

Afgelopen week was er opnieuw een persconferentie m.b.t. extra aanscherping van de coronamaatregelen. In lijn met het landelijk beleid is er een extra maatregel die onze bewoners en familie en/of naasten raakt, waar we van woensdag 17 november 2021 gehoor aan zullen geven. Voor ons als Zorggroep Liante blijft de continuïteit van zorg én aandacht voor kwaliteit en welzijn in het leven van onze bewoners, cliënten en medewerkers centraal staan. We zullen er iedere dag hard aan blijven werken – met oog voor ieders veiligheid en persoonlijke keuzes – om een veilige, prettige en leefbare sfeer op onze locaties te realiseren.

Max. 4 bezoekers per dag

– Vanaf woensdag 17 november 2021 mogen er max. 4 bezoekers (> 13 jaar) per dag bij onze bewoners op bezoek komen;

– Onze locaties met een restaurant blijven voorlopig gewoon open voor bewoners en hun familie. Dit kan veilig en binnen onze locaties worden de standaardmaatregelen strikt in acht genomen. Zo geldt de afstandsnorm (1,5 meter) en het dragen van een mondneusmasker. Eenmaal zittend aan tafel mag het mondneusmasker dan af.

3e boosterprik?

Zorrgroep Liante is – net als andere organisaties die geen eigen arts in haar woonzorgcentra heeft – geïnformeerd dat er na donderdag 18 november vanuit de GGD meer informatie bekend wordt over een 3e boosterprik. Dit betekent niet dat er vanaf deze datum direct boosterprikken worden aangeboden, maar dat de route en aanpak aan ons bekend wordt gemaakt. We informeren u hierover zodra we meer weten en u hier duidelijkheid over kunnen geven.

Algemene regels blijven van grootste belang

Laatste nieuws

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op.

Lees voor