1. Corona
  2. Meer bezoek vanaf zaterdag 5 juni 2021

Meer bezoek vanaf zaterdag 5 juni 2021

Vorige week vrijdagavond, 28 mei jl. hebben veel mensen waarschijnlijk de persconferentie op TV bekeken, waarin de (demissionair) minister president en minister van VWS de nieuwe versoepelingen aankondigden. Vanaf zaterdag 5 juni a.s. krijgen ook wij als Zorggroep Liante opnieuw meer ruimte en vrijheid op onze locaties. En nu het weer ook eindelijk meewerkt kijken we uit naar een gezellige, actieve en plezierige zomer met onze bewoners en hun naasten! Als ouderenzorgorganisatie mochten we conform de ruimte die vanuit het RIVM werd geboden al met kleine stapjes een aantal versoepelingen doorvoeren (m.b.t. aanleunwoningen en vanuit het welzijn voor bewoners.) De nieuwste versoepelingen gaan weer een stapje verder, waarbij met name de verruiming van het aantal bezoekers zeer welkom is.

Meer bezoek en ruimte voor ontmoeting

– Het verruimen van het aantal bezoekers vanaf zaterdag 5 juni a.s. is uiteraard een waar iedereen lang naar heeft uitgekeken. Vanaf zaterdag kunnen bewoners 4 bezoekers per dag per ontvangen;
– Bezoek moet zich nog wel bij binnenkomst op de locatie inschrijven (vanwege bron- en contactonderzoek);
– Bewoners en hun bezoek kunnen samen met familieleden en/of naasten weer gebruik maken van alle ruimtes in het gebouw, zoals bijvoorbeeld het restaurant, terras of andere centrale ruimtes.

NB
: We vragen bewoners en hun bezoek uiteraard om drukte te vermijden en de RIVM en onze basisregels (flyer) na te volgen. Alle bewoners en hun contactpersonen zijn persoonlijk geïnformeerd.

Menu
Intranet login