Officiële opening dorpskamer De Den Appelscha

Op 21 mei 2021 is er samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen Stichting Dorpskamer Appelscha, Woningstichting Actium, en Zorggroep Liante. Hierna is er hard gewerkt aan het opzetten en inrichten van de dorpskamer. Afgelopen vrijdag, 1 juli, was de officiële opening van de dorpskamer De Den in Appelscha. Een dorpskamer die aansluit op onze locatie Riemsoord.

Dorpskamer De Den

Dorpskamer De Den in Appelscha is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen, een nieuwe plek om elkaar te ontmoeten en samen te zijn. Het is gevestigd in het hoofdgebouw van Riemsoord. De samenwerking tussen de drie partijen maakt mogelijk dat verbondenheid tussen de inwoners van Appelscha wordt verstevigd. De dorpskamer is een centrale plek om samen te komen, waar iedereen welkom is.

De dorpskamer heeft een vrije inloop, maar kan op verzoek ook afgehuurd worden voor verjaardagen, besprekingen en andere diensten. Multifunctioneel dus! Kijk voor meer informatie op de website van Dorpskamer De Den.

Officiële opening vrijdag 1 juli

Vrijdag 1 juli was het eindelijk zover, de officiële opening. Onder het genot van een kopje koffie /thee met een gebakje kon er bij de inloop gekeken worden naar een theaterspel van Vrijstatig Volkje. Er werd gedanst en muziek gemaakt.

Om 11.00 uur opende Siepie de Boer (voorzitter van het bestuur Dorpskamer de Den) de dag. Na de officiële opening mochten de aanwezigen binnen kijken onder het genot van een hapje en een drankje.

De catering werd verzorgd door onze collega’s van de keuken in Sinnehiem. Er werden mooie hapjes geserveerd en het viel ook zeker goed in de smaak!

Laatste nieuws

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op.

Lees voor