1. Nieuws
  2. Riemsoord viert 10-jarig jubileum op 9 april 2022

Riemsoord viert 10-jarig jubileum op 9 april 2022

Op 5 april bestaat Riemsoord in Appelscha 10 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. De hele week worden bewoners in het zonnetje gezet met leuke activiteiten. Op zaterdag 9 april sluiten we deze feestweek af met een feestelijke dag voor bewoners, familie en omwonenden. Daarbij bent u van harte welkom!

Minimarkt in de binnentuin van Riemsoord

Vanaf 10 uur bent u van harte welkom in de binnentuin van Riemsoord. Er zijn leuke activiteiten en workshops te volgen. Ook kunt u terecht bij een van de kraampjes voor onder andere plantjes, vogelhuisjes en lekkere oliebollen. Het complete programma voor deze feestelijke dag vindt u hier.

De workshops op 6 en 9 april worden georganiseerd door Daniëlle van For Sale Makelaardij. De gehele opbrengst komt ten goede aan de inzamelingsactie waarmee we onder meer een belevenistafel voor de bewoners van Riemsoord aanschaffen. Meer informatie over de workshops vindt u hier. Opgeven voor de workshops kan bij Daniëlle, via info@forsalemakelaardij.nl.

Voor jong en oud

De hele dag is er van alles te beleven voor jong en oud. Voor de kinderen organiseren we een paaseitjeszoektocht (opgeven via janet.veeningen@liante.nl). Ook kunt u meedoen aan het Rad van Avontuur en leuke prijsjes winnen. We sluiten de feestelijke dag af met een gezellig optreden van Folkert op de Brink.

U bent van harte welkom!

 

Menu
Intranet login