Sebastiaan Verlaan nieuwe directeur-bestuurder Zorggroep Liante

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de raad van toezicht per 1 september a.s. Sebastiaan Verlaan benoemd heeft als nieuwe directeur-bestuurder van Zorggroep Liante. Hij volgt daarmee Margriet Hommes op die op 1 september haar periode bij Zorggroep Liante afsluit.

De raad van toezicht is Margriet dankbaar voor de koers die zij met Zorggroep Liante heeft uitgezet en is ervan overtuigd in Sebastiaan Verlaan een deskundige, enthousiaste en betrokken directeur-bestuurder te hebben gevonden om op de ingeslagen weg door te gaan en Zorggroep Liante verder te leiden richting de toekomst.

Margriet Hommes: “De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier samen met de medewerkers bij Zorggroep Liante gewerkt aan enkele grote uitdagingen in strategische keuzes en procesverbetering. Er zijn substantiële stappen gezet. We hebben een goed fundament gelegd en een heldere blik op de toekomst ontwikkeld. Vol vertrouwen geef ik het stokje door aan Sebastiaan; ik ben ervan overtuigd dat onder zijn leiding verder wordt gebouwd aan een toekomstbestendige organisatie.”

Sebastiaan is nu nog werkzaam bij Zorggroep Noorderboog te Meppel. Er wordt voor een goede overdracht gezorgd om per 1 september een vlotte start te kunnen maken bij Zorggroep Liante.

Sebastiaan Verlaan: “Ik kijk er enorm naar uit en ben vol enthousiasme om op 1 september te beginnen als directeur-bestuurder van Zorggroep Liante. Na diverse inspirerende gesprekken met vertegenwoordigers van de organisatie, kijk ik er naar uit om samen te werken aan het realiseren van onze vernieuwde strategische koers. Ook zie ik uit naar de samenwerking met onze partners in de regio, want samenwerking is essentieel om de uitdagingen in de ouderenzorg het hoofd te kunnen bieden. Als directeur-bestuurder zal ik me volledig inzetten voor het succes van Zorggroep Liante. Met enthousiasme en vastberadenheid aan de slag om onze doelen te bereiken: tevreden cliënten, tevreden medewerkers en een (financieel) gezonde organisatie.”

Laatste nieuws

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op.

Lees voor

    3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw