1. Corona
  2. Vanaf 25 mei weer ‘verkeer’ mogelijk tussen aanleunwoningen en locaties

Vanaf 25 mei weer ‘verkeer’ mogelijk tussen aanleunwoningen en locaties

Onze deuren gaan vanaf dinsdag 25 mei 2021 weer een stukje verder open. En wel de deuren tussen onze aanleunwoningen en de locaties. We hebben afgelopen maanden het verkeer – het vrij in en uitlopen van bewoners van de aanleunwoningen op onze locaties – erg gemist. We hopen dat met deze versoepeling de gezelligheid weer terugkeert op onze  locaties. De bewoners van onze aanleunwoningen zijn weer welkom om een kopje koffie te drinken of aan een activiteit deel te nemen. Ook kunnen ze weer een boodschap komen doen, of gewoon een praatje maken.

Coronaregels blijven (nog steeds) belangrijk!

We voeren deze versoepeling door omdat het voor ieders welzijn en welbevinden belangrijk is elkaar weer te kunnen ontmoeten. En omdat we een hoge vaccinatiegraad hebben op onze locaties kan er weer iets meer.
MAAR, ook nu geldt nog steeds dat het houden van 1,5 meter afstand, het wassen van de handen, het voorkomen van te veel drukte en alle andere regels nagevolgd moeten worden. Dit blijft voorlopig belangrijk, omdat nog niet iedereen gevaccineerd is en we samen om elkaar moeten blijven denken.

Menu
Intranet login