1. Corona
  2. Vanaf zaterdag 26 juni bijna terug naar normaal!

Vanaf zaterdag 26 juni bijna terug naar normaal!

Vorige week werden tijdens de persconferentie van het demissionair kabinet nieuwe versoepelingen aangekondigd. Binnen Zorggroep Liante was in het kader van welzijn gelukkig al langer meer mogelijk. Met deze laatste stapjes komen we dicht in de buurt van het oude normaal. Daarmee lijkt het eind in zicht van een lange en bijzondere periode. In deze periode hebben we met bewoners, cliënten en hun familieleden unieke ervaringen en momenten gedeeld. Soms heel zwaar en heftig, maar er waren ook mooie gebeurtenissen. We willen iedereen bedanken voor het getoonde begrip, medewerking en mooie initiatieven die ons allemaal – bewoners en personeel – door deze  bijzondere periode hebben geholpen.

Bezoek als vanouds en mondneusmaskers niet langer verplicht

– Vanaf zaterdag 26 juni 2021 gelden er geen beperking meer voor het aantal bezoekers;

– Bezoek hoeft zich niet meer in te schrijven (dit is per 20 juni jl. al niet meer nodig);

– Het dragen van een mondneusmasker op de locatie en op het appartement is niet langer verplicht. Hierbij plaatsen we drie opmerkingen:

1. (zorg)medewerkers die binnen 1,5 meter zorg of hulp verlenen dragen nog steeds een mondneusmasker.
2. buiten de 1,5 meter mag een (zorg)medewerker zelf, op basis van professioneel handelen, tijdens het werk bepalen of een mondneusmasker wordt gedragen.
3. Bewoners, cliënten, of bezoekers die het zelf prettiger of veiliger vinden om tijdens bezoek een mondneusmasker te dragen zijn daar volledig vrij in.

Basis hygiëneregels (RIVM) nog steeds belangrijk!:

Uiteraard blijven we opletten en roepen we iedereen op een aantal belangrijke basisregels in acht te nemen. Bewoners en hun familieleden zijn over de laatste versoepelingen inmiddels geïnformeerd.

           

Menu
Intranet login