1. Oud
  2. ’t Suderhiem gekozen als goede doel door St. Maripaan Teaming Jumbo

’t Suderhiem gekozen als goede doel door St. Maripaan Teaming Jumbo

St. Maripaan Teaming Jumbo heeft ons goede doel voor de komende maand uitgekozen om geld in te zamelen voor nieuwe terraszitjes voor de cliënten van ’t Suderhiem. 

Bij de actie van de Jumbo gaat het om lege flessen in te leveren en de statiegeldbon in de bak te deponeren in de Jumbo’s Drachten en Surhuisterveen. Ons doel is om 1.000,- op te halen en dat betekent 4000 lege flessen en/of bierkratjes!!! Help jij ook mee?
Om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren worden deze week in de locaties Rikkingahof (kantoor ZorgThuis), Huize Welzijn Wolvega, De Warrenhove (hal), De Lauwers (hal) en natuurlijk in ’t Suderhiem karren met zakken neergezet waar lege flessen gedeponeerd kunnen worden. Deze worden dan de komende maand regelmatig opgehaald. De lege flessen worden naar de Jumbo gebracht. In de bijlage onze poster en foto van cliënten ’t Suderhiem die op deze wijze ons doel kracht willen bijzetten.  Social media wordt ingezet om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen. St. Maripaan Teaming gaat de nodige PR verzorgen om het publiek op de hoogte te stellen van dit mooie, concrete project. De medewerkers van de Jumbo’s dragen financieel ook hun steentje bij.

De actie loopt van 24 mei tot en met 21 juni.

We hebben dus 1 maand de tijd om zoveel mogelijk lege flessen op te halen. Namens de cliënten van ’t Suderhiem vragen wij jullie om mee te helpen. Hoe mooi zou het zijn als we dit samen voor elkaar kunnen krijgen voor hen zodat ook zij deze zomer kunnen gaan genieten van een nieuw terras.

Menu
Intranet login