Arm met alarmknop van Zorggroep Liante
  1. Wat we bieden
  2. Alarmering

Alarmering

Ook wanneer u niet in één van onze wooncentra woont, kunt u gebruik maken van onze diensten. Mocht u vallen of onwel worden, dan staat u met één druk op de knop in contact met de zorgcentrale waarna u zo snel mogelijk de juiste zorg aan huis krijgt. Dag en nacht. Dat geeft een zeker gevoel.

Hulp met één druk op de knop

U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen woonomgeving blijven wonen. Toch maakt u zich af en toe zorgen over wat er gebeurt als u thuis iets onverwachts overkomt. Met personenalarmering is er professionele hulp in de buurt op het moment dat u iets overkomt in uw huis. U bent in zo’n situatie niet afhankelijk van familie, vrienden of buren.

Dag en nacht zekerheid

Met personenalarmering haalt u een technisch hulpmiddel in huis, waarmee u langer thuis kunt blijven wonen. U krijgt een alarmknop die u als polsband of als halsketting kan dragen, in en om het huis.

Hoe werkt het?

Bij een noodsituatie drukt u op de alarmknop van uw polsband of halsketting. De alarmoproep komt binnen bij de zorgcentrale, zij hebben contact met u via de spreek-/luisterverbinding.  Zij schatten de situatie in en brengen de hulpverlening op gang. Aan de personenalarmering zijn kosten verbonden. Klik hier voor de folder.

Aanvragen

Ga voor een zeker gevoel. Wilt u gebruik maken van personenalarmering of heeft u vragen? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 0516 568 770 of stuur een e-mail via het contactformulier. We helpen u graag!

Onze locaties

Zorggroep Liante heeft locaties in Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Appelscha, Noordwolde en Wolvega.

Menu
Intranet login