Intranet login

Dagopvang

Woont u thuis en wilt u graag een gezellige dag doorbrengen met mensen uit de buurt? Kunt u bij sommige zaken wel wat ondersteuning gebruiken? Bijvoorbeeld in de vorm van zorg, begeleiding of gewoon een aangename besteding van uw dag? Dat kan gewoon bij Zorggroep Liante. Kom gerust langs.

Samen een gezellige dag

U kunt er dan voor kiezen één of meerdere dagdelen per week bij ons langs te komen om samen met anderen de dag door te brengen. Professionals en vrijwilligers begeleiden het programma, maar uitgangspunt is dat u de dag doorbrengt zoals u dat wenst.  Dit kan op onze locaties Sickenga-Oord, Lycklama Stins, Krommestede en Rikkingahof.

Voor wie?

Dagopvang is er voor alle thuiswonende ouderen. Het kan dienen als overbrugging van de wachttijd voor opname in één van de locaties van Zorggroep Liante. Wanneer u er voor kiest om de dagopvang te bezoeken, hebben mantelzorgers als partner, familie, buren en bekenden wat meer tijd voor zichzelf.

Activiteiten

Voor veel deelnemers staat de ontmoeting centraal. In de vorm van advies of gewoon een gezellig gesprek. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gevarieerd dagprogramma. Creatief bezig zijn, wandelen, zingen of van een warme maaltijd genieten: samen beleeft u een zeer onderhoudende dag met alle ruimte voor uw eigen wensen.

Deelnemen     

Voor de dagopvang is geen indicatie nodig. Er wordt wel een eigen bijdrage gevraagd. Vervoer kan uiteraard geregeld worden.

Een kijkje komen nemen?

Bel ons gerust via 0516 568 770 voor meer informatie over dagopvang. Wilt u eerst even komen kijken, dan kan dat natuurlijk. U kunt dan alsnog beslissen of u wilt deelnemen of niet. U bent van harte welkom.

Open de folder in pdf.

0516 568 770

0516 568 770

8430 AC Oosterwolde

Postbus 116
8430 AC Oosterwolde

Twitter Facebook LinkedIn

Volg ons

Zorggroep Liante