Oude mevrouw krijgt huishoudelijkehulp op locatie Liante Zorggroep
  1. Wat we bieden
  2. Huishoudelijke zorg

Huishoudelijke zorg

Wanneer u ondersteuning in uw huishouden kunt gebruiken, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij gaan graag met u in gesprek over welke taken we van u kunnen overnemen. Dit doen we op een manier die u past. Want het gaat natuurlijk om het reilen en zeilen in úw huis!

Altijd welkom

Voor ondersteuning in uw huishoudelijke zorg is niet per se een indicatie nodig. U kunt altijd bij ons terecht, wat uw vraag of situatie ook is.

Wat is huishoudelijke zorg?

Hoe we samen de huishoudelijke zorg invullen, hangt natuurlijk helemaal af van uw situatie. Het kan zijn dat u slechts op bepaalde gebieden hulp kunt gebruiken. Maar ook een volledige ondersteuning behoort tot de mogelijkheden. Waar u aan kunt denken? Schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen of opruimen. Het is maar net waar u behoefte aan heeft.

Vertrouwd gezicht

Wij weten hoe belangrijk het is dat u, in uw eigen huis, te maken heeft met vertrouwde gezichten. U kunt bij ons rekenen op mensen die u en uw omgeving kennen. Zo weten we precies wat er speelt. Dat zorgt voor rust en duidelijkheid.

Aanvragen huishoudelijke zorg

U kunt altijd bij ons terecht voor huishoudelijke zorg. Zowel particulier als via de gemeente, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Wilt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten, dan heeft u een indicatie nodig. Dit is een beoordeling die u bij uw gemeente kunt aanvragen. Hierin staat voor welke huishoudelijke zorg u in aanmerking komt, en in welke mate.

Meer weten?

Huishoudelijke zorg aanvragen? Bel ons dan gerust via 0516 568 770. Dan regelen we het samen.

  •   Klik hier als u de folder Huishoudelijk zorg wilt downloaden.
  • Kunt u de folder niet openen? Download dan nu Acrobat Reader.

Onze locaties

Zorggroep Liante heeft locaties in Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Appelscha, Noordwolde en Wolvega.

Menu
Intranet login