Intranet login

Werken en leren

Alles draait om onze mensen. Daarom willen we een organisatie zijn waar sociaal, lerend, motiverend en betrouwbaar kernbegrippen zijn. Door open voor elkaar te staan tillen we wonen, welzijn en zorg naar een hoger niveau. Samen zorgen we voor een omgeving die mensen van alle leeftijden beweegt.

Bij Zorggroep Liante werk je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart. Je werkt in een inspirerende omgeving, met boeiende mensen. Bovendien krijg je volop de ruimte zelf te groeien. Hou je er van vooruit te gaan en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen, dan past Zorggroep Liante bij jou.

CAO
Zorggroep Liante valt onder de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (CAO VVT). In de CAO staan heel veel arbeidsvoorwaarden, zoals salarisschalen, verlof, onregelmatigheidstoeslag enzovoort.

Zorgverzekering
Met verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben wij een collectieve zorgverzekering afgesloten. Hierdoor krijg je korting op je basisverzekering en op de premie van de aanvullende verzekeringen. Ook je gezinsleden van 18 jaar en ouder, die op hetzelfde adres wonen kunnen van deze regelingen profiteren.

Lees verder:

0516 568 770

0516 568 770

8430 AC Oosterwolde

Postbus 116
8430 AC Oosterwolde

Twitter Facebook LinkedIn

Volg ons

Zorggroep Liante