Overgel bij werken en leren bij Zorggroep Liante
  1. Werken en leren

Werken en leren

Alles draait om onze mensen. Daarom willen we een organisatie zijn waar sociaal, lerendmotiverend en betrouwbaar kernbegrippen zijn. Door open voor elkaar te staan tillen we wonen, welzijn en zorg naar een hoger niveau. Samen zorgen we voor een omgeving die mensen van alle leeftijden beweegt.

Bij Zorggroep Liante werk je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart. Je werkt in een inspirerende omgeving, met boeiende mensen. Bovendien krijg je volop de ruimte zelf te groeien. Houd je er van vooruit te gaan en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen, dan past Zorggroep Liante bij jou.

CAO

Zorggroep Liante valt onder de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (CAO VVT). In de CAO staan heel veel arbeidsvoorwaarden, zoals salarisschalen, verlof, onregelmatigheidstoeslag enzovoort.

Zorgverzekering

Met verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben wij een collectieve zorgverzekering afgesloten. Hierdoor krijg je korting op je basisverzekering en op de premie van de aanvullende verzekeringen. Ook je gezinsleden van 18 jaar en ouder, die op hetzelfde adres wonen kunnen van deze regelingen profiteren.

Onze locaties

Zorggroep Liante heeft locaties in Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Appelscha, Noordwolde en Wolvega.

Menu
Intranet login