Zorg op onze locaties

Kiezen voor één van de locaties van Zorggroep Liante is kiezen voor de zekerheid van goede zorg: verzorging, verpleging, begeleiding en palliatieve zorg. U staat in nauw contact met de zorgverleners en samen stellen jullie het zorgplan op. U blijft hierdoor altijd in gesprek, op een heldere en persoonlijke manier.

Zorggroep Liante organiseert uw zorg in overleg met u, in samenwerking met medische-, paramedische diensten en gedragswetenschappers in samenspraak met de eerstelijns behandelaar, de huisarts.

Verzorging

Alleenstaanden of echtparen die niet meer geheel zelfstandig kunnen wonen, kunnen gebruik maken van onze zorg. U beschikt over een eigen woon- en slaapkamer, een badruimte en een keuken. Zorg, begeleiding, maaltijden en ontspanning heeft u allemaal bij de hand.

Verpleging

Ook wanneer u 24 uur per dag aangewezen bent op verpleging, dan kunt u bij ons terecht. Met name mensen met een zogenoemde psychogeriatrische (dementie of geheugenproblemen) of somatische (hersenbloeding, een gewrichtsaandoening of een operatie) verpleeghuisindicatie maken hier gebruik van.

U woont in een eigen appartement, terwijl u overdag naar de gezamenlijke huiskamer kunt. Verder heeft u een vast team aan specialisten bij de hand. Niet alleen verzorgenden en verpleegkundigen, maar bijvoorbeeld ook een fysiotherapeut, een diëtist en een geestelijk verzorger.

Huishoudelijke hulp

Het is een geruststellend idee dat u hulp in het huishouden kunt krijgen, wanneer u dat wilt. Hier worden heldere afspraken over gemaakt. Zo blijft u baas in eigen huis.

Groepsverzorging

Mensen die gebruik maken van intramurale zorg met een Zorgprofiel (eerder heette dat een zorgzwaartepakket) 4 of hoger, kunnen deelnemen aan groepsverzorging. Samen de dag doorbrengen zorgt voor houvast en gezelligheid. Dagelijks worden diverse activiteiten aangeboden. Denk aan geheugentraining, bewegingsactiviteiten, creatieve activiteiten, koffiedrinken en gezamenlijk eten.

Geestelijke verzorging

Goed wonen en uitstekende zorg zijn bij Zorggroep Liante vanzelfsprekend. Daar hoort ook algemeen welzijn bij. Religie speelt bij veel mensen een belangrijke rol in het leven. Daarom is er een geestelijk verzorger, die een luisterend oor kan bieden bij tal van onderwerpen, zoals ziekte of verlies. Daarbij maakt het uiteraard niet uit welke levensovertuiging u heeft. Die steun is trouwens niet alleen voor onze bewoners. Ook familie, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers kunnen bij de geestelijk verzorger terecht. 

Blijf op de hoogte!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en activiteiten. 

Ons zorgaanbod

U kunt bij Zorggroep Liante kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis of in een van onze woonzorgcentra.

Vorige
Volgende

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op.