Intranet login

Onze visie

De visie van Zorggroep Liante luidt:
‘Wij willen mensen een inspirerende en uitdagende omgeving bieden’.

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Alles draait om mensen. Om bewoners, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en familie. Om u dus. We willen graag een omgeving bieden waar al die mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Waar iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil. En dat kan alleen wanneer we open staan voor elkaar en onze omgeving.

Onze rol

Op ons Centraal kantoor in Oosterwolde nemen we onder meer de financiële administratie en personeels- en organisatiezaken voor onze rekening. Maar we gaan verder. We willen samen met alle aangesloten locaties wonen, welzijn en zorg naar een hoger niveau tillen. Op een manier waarop eigen identiteit geborgd wordt, maar met een gezamenlijke droom.

Onze uitdaging

We willen niet voortkabbelen, maar doelgericht nog beter worden en optimaal inspelen op ontwikkelingen. De veranderende wereld om ons heen vraagt om een frisse kijk op wonen, welzijn en zorg.  Wat willen de klanten van morgen? Hoe gaan we om met vergrijzing? Hoe kunnen we onze omgeving nog meer betrekken? Hoe zorgen we er voor dat we met elkaar elke dag inspireren en uitdagen?

Allemaal vragen waarmee we ons dagelijks bezig houden. Zorggroep Liante fungeert in deze beweging als coach en aanjager. Door kennis te delen, in gesprek te gaan, te innoveren en te inspireren brengen we met elkaar de ouderenzorg van morgen dichterbij. 

Lees verder:

0516 568 770

0516 568 770

8430 AC Oosterwolde

Postbus 116
8430 AC Oosterwolde

Twitter Facebook LinkedIn

Volg ons

Zorggroep Liante