Zorgmedewerkster op de fiets bij een locatie van Zorggroep Liante
  1. Zorggroep Liante
  2. Onze visie

Onze visie

Waar staat Zorggroep Liante voor?
Wij vinden dat iedereen het verdient om zo gelukkig mogelijk ouder te worden in hun eigen omgeving. Daarom maken wij deel uit van de lokale samenleving waar ouderen kunnen wonen, elkaar ontmoeten, activiteiten ontplooien of zorg en ondersteuning kunnen krijgen via onze wijkverpleging en in onze woonzorgcentra. En daarbij zijn we een sparringpartner voor samenwerkingspartners in het zorgnetwerk. Uiteindelijk zorgt dit er voor dat onze cliënt of bewoner zegt:

“Ik voel mij gekend, begrepen en ondersteund door de mensen van Liante die het mij mogelijk maken ouder te worden in mijn eigen omgeving.”

Onze kernwaarden die we daarbij hanteren zijn:
– Persoonsgericht
– Vriendelijk en liefdevol
– Lokaal verbonden
– Vertrouwd
– Resultaatgericht

Onze rol

Vanuit onze centrale (staf)organisatie in Wolvega nemen we onder meer de financiële administratie, facilitaire en ICT en personeels- en organisatiezaken voor onze rekening. Maar we gaan verder. We willen samen met alle aangesloten locaties wonen, welzijn en zorg naar een hoger niveau tillen. Op een manier waarop eigen identiteit geborgd wordt, maar met een gezamenlijke droom.

Onze uitdaging

We willen niet voortkabbelen, maar doelgericht nog beter worden en optimaal inspelen op ontwikkelingen. De veranderende wereld om ons heen vraagt om een frisse kijk op wonen, welzijn en zorg.  Wat willen de klanten van morgen? Hoe gaan we om met vergrijzing? Hoe kunnen we onze omgeving nog meer betrekken? Hoe zorgen we er voor dat we met elkaar elke dag inspireren en uitdagen?

Allemaal vragen waarmee we ons dagelijks bezig houden. Zorggroep Liante fungeert in deze beweging als coach en aanjager. Door kennis te delen, in gesprek te gaan, te innoveren en te inspireren brengen we met elkaar de ouderenzorg van morgen dichterbij.

Bekijk hier onze Strategische koers 2021 – 2025.

Onze locaties

Zorggroep Liante heeft locaties in Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Appelscha, Noordwolde en Wolvega.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandZorggroep Liante is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Menu
Intranet login