ZorgThuis met de fiets bij Liante
  1. ZorgThuis
  2. Krommestede

Krommestede

Krommestede is een multifunctioneel wooncentrum in Noordwolde met 50 woningen met een terras. Deze woningen zijn via overdekte straten verbonden met het dienstencentrum. Door 24-uurs oproepbaarheid ervaart u meer veiligheid en maken we het mogelijk dat u prettiger langer zelfstandig kunt blijven wonen.

Wonen in Krommestede

Krommestede is een multifunctioneel wooncentrum. We verlenen onder meer huisvesting, thuiszorg en welzijn. Hierbij ondersteunen wij mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Wij doen dat vanuit een algemene levensvisie. Krommestede staat midden in de Noordwoldse samenleving en is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten.

Diensten
U kunt gebruik maken van onze diensten. Onze zorgbemiddeling helpt u om huishoudelijke hulp aan te vragen. Tussen de middag kan via de Maaltijdservice een verse en warme maaltijd bij u thuis worden gebracht. Tevens beschikt Krommestede over een beweegruimte, een duofiets en een scootmobiel voor gemeenschappelijk gebruik.

Wonen nabij

Ook wanneer u in Noordwolde in de omgeving van Krommestede woont, kunt u gebruik maken van de thuiszorg vanuit Krommestede. Wij bieden dagbesteding, activiteiten, personenalarmering en maaltijdservice.

Hulp en zorg bij u thuis
Wanneer u kiest voor ZorgThuis Noordwolde, dan kiest u voor zorg vanuit Krommestede. Voor een gerust gevoel kunt u ook kiezen voor de dienst Alarmering. Dan staat u in geval van nood direct in contact met een verpleegkundige. Bij onze diensten staan vaste medewerkers voor u klaar, die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg.

Krommestede: een fijne plek om te wonen, met het veilige idee dat zorg heel dichtbij is. In onderstaande video vertellen Miranda Le van WoonFriesland en Marieke Lolkema van ZorgThuis waarom Krommestede – dat al heel wat jaartjes staat – nog helemaal van nu is.

Video van Jan de Vries, maart 2021.

Contact

Wilt u meer weten over wonen in Krommestede, ZorgThuis Noordwolde of verdere dienstverlening? Bel dan gerust de wijkverpleegkundige. We kijken graag met u naar wat de mogelijkheden zijn. We zijn bereikbaar van 08.00 tot 16.00 uur.

Adresgegevens
Bezoekadres: De Kwekerije 24
8391 LH Noordwolde
T 06 139 512 24

Postadres: Postbus 116
8430 AC Oosterwolde
info@liante.nl

Wilt u graag ondersteuning thuis?

Bel dan tussen 9.00 – 13.00 uur
(maandag t/m vrijdag)

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op met de wijkverpleegkundige uit uw regio.

Ooststellingwerf: 06 135 637 66
Weststellingwerf: 06 139 512 24
Smallingerland: 06 579 577 14
Opsterland: 06 149 435 66

ZorgThuis

Ondersteuning bij u thuis, in uw vertrouwde omgeving.

Activiteitenagenda

Menu
Intranet login