ZorgThuis met de fiets bij Liante
  1. ZorgThuis
  2. ’t Suderhiem

’t Suderhiem

In ‘t Suderhiem woont u zelfstandig met hulp in handbereik. Er zijn 42 appartementen gevestigd, waarvan 32 geschikt zijn voor één persoon en 10 voor tweepersoonshuishoudens. Cliënten kunnen gebruik maken van verzorging, verpleging en begeleiding. Op de begane grond vindt u een royale multifunctionele ruimte, ‘De Klanderij’. Hier worden gezellige activiteiten georganiseerd. Ook is er een particuliere kinderopvang in het gebouw gevestigd: ‘us Twadde Thûs’. Het naastgelegen woon-zorgcentrum De Warrenhove is via een overdekte brug bereikbaar.

Wonen in ‘t Suderhiem

Wonen in ’t Suderhiem betekent zelfstandig wonen met alle gemak bij de hand. Hierbij proberen we mensen te stimuleren en actief te houden in de zaken die ze zelf willen doen. ‘t Suderhiem staat midden in de Drachtster samenleving en wil een plaats zijn waar mensen elkaar ontmoeten.

Diensten
U kunt gebruik maken van onder meer alarmering, verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp en begeleiding. Heeft u gasten die graag willen overnachten? Dat kan. Op de eerste etage in ’t Suderhiem hebben wij twee logeerkamers beschikbaar, die elk geschikt zijn voor twee personen. Reserveren kan bij de receptie van De Warrenhove. Geef gerust aan wanneer u er ontbijt bij wenst.

Wonen nabij ’t Suderhiem

Ook wanneer u nog thuis woont, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van ’t Suderhiem. We bieden zorg, alarmering en maaltijdservice.

Hulp en zorg bij u thuis
Wanneer u kiest voor ZorgThuis, dan kiest u voor zorg dicht bij huis. En als het moeilijker wordt om de dagelijkse klusjes in en om het huis te doen, kunt u gebruik maken van huishoudelijke zorg en maaltijdservice. Voor een gerust gevoel kunt u kiezen voor Alarmering. Dan staat u in geval van nood direct in contact met één van onze medewerkers. Bij al deze diensten staan vaste medewerkers voor u klaar, die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg.

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten over wonen in ’t Suderhiem of over verdere zorgdiensten? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 06 422 144 64.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 06 422 144 64.
We kijken graag met u naar wat de mogelijkheden zijn. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00-13.00 uur.

Adresgegevens
Bezoekadres: Suderhiem 35
9203 HS Drachten
T 06 422 144 64

Postadres: Postbus 116
8430 AC Oosterwolde
info@liante.nl

Wilt u graag ondersteuning thuis?

Bel dan tussen 9.00 – 13.00 uur
(maandag t/m vrijdag)

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op met de wijkverpleegkundige uit uw regio.

Ooststellingwerf: 06 135 637 66
Weststellingwerf: 06 139 512 24
Smallingerland: 06 579 577 14
Opsterland: 06 149 435 66

ZorgThuis

Ondersteuning bij u thuis, in uw vertrouwde omgeving.

Activiteitenagenda

Menu
Intranet login