Oude mevrouw krijgt hulp op locatie Liante Zorggroep
  1. ZorgThuis
  2. Vakantiezorg van ZorgThuis

Vakantiezorg van ZorgThuis

Met een fijn gevoel op vakantie!

Heeft u, uw partner of iemand anders die mee op reis gaat, zorg nodig tijdens de vakantie? Geen probleem! ZorgThuis van Zorggroep Liante komt graag bij u op uw vakantie adres voor de nodige zorg, zodat u onbezorgd van een fijne vakantie kan genieten.

Wat houdt het in en hoe gaat het in zijn werk?

In het dagelijks leven krijgt u (of uw partner of iemand anders die met u op reis gaat) zorg van een zorginstelling of van een thuiszorg organisatie. Maar u wilt er ook graag een paar dagen tussen uit, echter heeft u dan nog wel de nodige zorg nodig. Deze zorg moet ook op uw vakantieadres gecontinueerd worden. Mogelijk kan ZorgThuis van Zorggroep Liante u hierbij helpen. Wij nemen de zorg tijdelijk over van de huidige zorgaanbieder. Het gaat hierbij om planbare zorg, alarmering is niet haalbaar. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden, dit wordt geregeld vanuit uw huidige zorginstelling of thuiszorg organisatie.

Waar moet u aan denken?

Gaat u op vakantie en heeft u hulpmiddelen nodig voor de zorg, denk hierbij aan een rollator, tillift of bijvoorbeeld een aantrekhulp voor steunkousen, dan dient u dit vanuit huis mee te nemen of dit op een andere manier te regelen. Mogelijk kunt u dit met uw huidige zorginstelling regelen of een hulpmiddelen centrum vragen. Daarnaast zijn er veel vakantieverblijven met zorgmogelijkheden (met aangepaste vakantiehuizen) die u kunnen ondersteunen in aanvraag van hulpmiddelen.

Binnen welk gebied levert ZorgThuis vakantiezorg?

ZorgThuis van Zorggroep Liante is werkzaam in vier regio’s: Drachten, Ooststellingwerf, Opsterland en Weststellingwerf. Valt uw vakantieverblijf binnen deze regio’s of net daarbuiten, dan kunt u contact opnemen met ons en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of wilt u een vakantieaanvraag doen?
Als u interesse heeft of u wilt graag nog meer informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Via het onderstaande formulier kunt u een vakantieaanvraag indienen. Heeft u nog vragen? Bel dan gerust met de wijkverpleegkundige i.o. via 06 134 193 50.

 

Wilt u graag ondersteuning thuis?

Bel dan tussen 9.00 – 13.00 uur
(maandag t/m vrijdag)

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op met de wijkverpleegkundige uit uw regio.

Ooststellingwerf: 06 135 637 66
Weststellingwerf: 06 139 512 24
Smallingerland: 06 579 577 14
Opsterland: 06 149 435 66

't Suderhiem

Ondersteuning bij u thuis in de omgeving Drachten.

Krommestede

Ondersteuning bij u thuis in de omgeving Noordwolde.
Menu
Intranet login