Contact

Heeft u een vraag, bel ons dan gerust via 0516 568 770. We zijn bereikbaar van 08.00 tot 16.00 uur. U kunt ons ook bereiken via onderstaand contactformulier.

Zorggroep Liante

Onze locaties

Bekijk hier de contactinformatie van onze locaties.

ZorgThuis

Bekijk hier de website van ZorgThuis of neem contact op:

Pers

Neem voor persvragen contact op met Arne van Nugteren via 06 208 980 21 of stuur een mail naar arne.vannugteren@liante.nl.

Contactformulier

Via dit contactformulier kunt u contact opnemen met de door u gewenste afdeling. Selecteer daarvoor bij ‘Reden voor contact’ het betreffende onderwerp. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Onze zorgbemiddelaars helpen u graag bij uw zorgvraag. Voor telefonisch contact belt u naar 06 287 497 19. Ze zijn bereikbaar van maandag 8 uur tot vrijdagmiddag 16 uur. Of stuur een mail naar zorgbemiddeling@liante.nl

  Zorggroep Liante werkt samen met een vertrouwenspersoon Wet Zorg en Dwang. Onvrijwillige zorg of een onvrijwillige opname heeft gevolgen voor de vrijheid.  De cliëntenvertrouwenspersoon Wet Zorg en Dwang kan ondersteunen en informatie geven bij vragen die er ontstaan rondom onvrijwillige zorg. Deze is onafhankelijk en niet in dienst bij Zorggroep Liante. Dit borgt de onafhankelijkheid. Deze vertrouwenspersoon is er om u te helpen of te ondersteunen. 

  De vertrouwenspersoon Wet Zorg en Dwang kan u ondersteuning bieden bij: 

  • Het helder krijgen van uw probleem. 
  • Het in gesprek komen met de zorgverlener over uw probleem. 
  • Het samen voorbereiden van gesprekken. 
  • Gesprekken die gaan over uw onvrijwillige zorg. 
  • Het schrijven van brieven of mails. 
  • Het doorlopen van een klachtenprocedure. 

  U kunt contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

  085 4874012
  cvp@quasir.nl
  Specifiek voor Wet zorg en dwang (Wzd)  

  Bij Zorggroep Liante streven we elke dag naar tevreden mensen. Toch kan het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent. Of dat u iets wilt aankaarten, of misschien gewoon een vraag heeft. U kunt in dat geval altijd terecht bij uw contactpersoon, een teamleider of de Leidinggevende Zorg en Dienstverlening. In de meeste gevallen zijn er dan goede oplossingen te vinden.  

  Mocht u er samen niet uitkomen dan kunt u bovenstaand contactformulier invullen. De afdeling Kwaliteit is ondersteunend aan u en de organisatie om mee te denken over een passende oplossing. De afdeling Kwaliteit ontvangt ook graag uw suggesties ter verbetering. 

  Onafhankelijke klachtenfunctionaris 

  In goed overleg met betrokken zorgverleners zijn de meeste problemen en meningsverschillen op te lossen. Wanneer u er niet uitkomt, dan kunt u contact opnemen met de onafhankelijke klachtenfunctionaris, mevrouw Dineke Kronemeijer. Zij bemiddelt tussen u en de organisatie over de klacht. De klachtenfunctionaris kunt u bereiken via 06 380 455 33 of 085 48 32 433. U kunt mevrouw Kronemeijer ook bereiken via e-mail bereiken: klachten.liante@zorgbelang-fryslan.nl.  Uw klacht wordt zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.