Sinnehiem

Sinnehiem maakt als multifunctioneel woonzorgcentrum in Haulerwijk veel mogelijk voor alleenstaande ouderen en echtparen. Onze medewerkers geven bijvoorbeeld een fijne woonruimte, verzorging, verpleging en begeleiding. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het welzijn van bewoners. Het complex functioneert bovendien als dorpsontmoetingscentrum voor jong en oud uit Haulerwijk en omgeving.

Wonen in Sinnehiem

Onze locatie in Haulerwijk is een veilige leefomgeving voor iedere oudere. Het gebouw beschikt over 64 appartementen met afmetingen van 45, 60 en 80 m2. Daarnaast beschikken wij nog over 21 aanleuningwoningen. Sinnehiem heeft haar bewoners vele voorzieningen te bieden. Een restaurant, een grand café, een fysiotherapeut, een kapper én een kleine supermarkt hebben hier onderdak gevonden. Het multifunctionele centrum is dus een actieve en bruisende plek; een plek waar mensen aantrekkelijk wonen.

Wilt u meer weten over onze locatievoorzieningen of woonmogelijkheden? 

Meer informatie over Sinnehiem

Wat bieden wij onze bewoners?

Zorggroep Liante vindt het belangrijk om op ieder moment van de dag zorg te kunnen bieden. Ons dienstenpakket is daarop ingericht. Voor vaste bewoners, maar ook voor tijdelijke logees, zijn onze medewerkers van alle markten thuis. In geval van spoedopvang of revalidatie na een ziekenhuisopname vinden ouderen ook een tijdelijke plek in Sinnehiem.  

  • Dagverzorging
    Een sociaal netwerk opbouwen en onderhouden is voor veel ouderen belangrijk. Anderen ontmoeten en gezamenlijke activiteiten ondernemen houdt ze actief en gezond. Een fysieke of mentale beperking in een thuissituatie maakt het lastig om bekenden regelmatig op te zoeken. In het Sinnehiem hebben we een huiselijke plek gecreëerd voor deze bewoners. De nodige zorg is altijd dichtbij. Onze medewerkers zorgen voor daginvulling; essentieel voor mensen die behoefte hebben aan structuur.
  • Maaltijdservice
    Over de hele dag kunnen bewoners (en zelfs gasten) genieten van verrassend verse gerechten uit eigen keuken. Daarvoor hoeven ze bovendien niet per se de deur uit. Met de maaltijdservice van Liante brengt ons personeel de lekkerste maaltijden ook bij bewoners thuis. Zij kunnen alvast aan tafel gaan plaatsnemen. Het eten is onderweg.
  • Vragenloket
    Met vragen kunnen bewoners altijd terecht bij een van onze baliemedewerkers. Zij nemen uitgebreid de tijd om ze te helpen. De receptie is telefonisch bereikbaar, maar heeft ook een eigen loket.

Onze visie en werkwijze

Ons werk gaat altijd over mensen. Het zijn de medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers, omwonenden en natuurlijk onze bewoners en hun familie waar het om draait. Samen met hen zorgen we ervoor dat Sinnehiem een veilig woonzorgcentrum blijft voor iedereen. Maar ook moet dit in onze ogen een plek blijven voor vol verrijking, verrassing en verbondenheid. Dat doen we door open en eerlijk met elkaar en de omgeving te communiceren.   

Wonen in Haulerwijk

Vlak bij het kruispunt van drie provinciën (Drenthe, Groningen en Friesland) ligt aan Friese zijde het dorp Haulerwijk. Deze woonplaats maakt deel uit van de gemeente Ooststellingwerf en vormt de ideale uitvalsbasis om prachtige omgevingen te bezoeken. Ontdek Veenhuizen, de bosrijke omgeving in en rondom Norg of het natuurlijke Fochtelooerveen. Daarnaast liggen Groningen en Assen niet ver uit de buurt voor een stedentrip. Haulerwijk heeft zelf ook vele voorzieningen en activiteiten te bieden.

Maak kennis met Sinnehiem

Sinnehiem is er voor iedereen. Ook als u de locatie aandachtig wilt verkennen – omdat u misschien op zoek bent naar een nieuwe woonplek voor uw ouder(s) – staan haar deuren wagenwijd open. Wilt u graag in contact komen met een van onze medewerkers? Voor een gesprek bijvoorbeeld? Plan uw afspraak via ons contactformulier en wij zorgen ervoor dat u aan iemand van de locatie gekoppeld wordt.

De woonlocaties van Zorggroep Liante

Sinnehiem is één van de zeven locaties van Zorggroep Liante. Zorggroep Liante heeft meerdere locaties met elk een eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Op elke locatie zorgen we ervoor dat mensen zich thuis voelen. Liante coacht en faciliteert: samen zorgen we ervoor dat we de volgende stappen zetten in wonen, zorg en welzijn.

Onze woonlocaties

Zorggroep Liante heeft meerdere locaties met elk een eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Op elke locatie zorgen we ervoor dat mensen zich thuis voelen. Liante coacht en faciliteert: samen zorgen we ervoor dat we de volgende stappen zetten in wonen, zorg en welzijn.

Vorige
Volgende

Ons ZorgThuis werkgebied

U bent bij Zorggroep Liante ook van harte welkom voor goede zorg bij u thuis. Wij bieden deze thuiszorg in Zuidoost-Friesland in de volgende regio’s:

Werken en leren bij Zorggroep Liante

Bij Zorggroep Liante werk je met je hoofd én met je hart. Je werkt in een inspirerende omgeving met boeiende mensen. Hier ben je welkom om te groeien en verder te komen in je vak. Werken, leren én genieten van je werk: daarvoor zit je bij ons helemaal goed.

Ons zorgaanbod

U kunt bij Zorggroep Liante kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis of in een van onze woonzorgcentra.

Vorige
Volgende

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op.