Geestelijke verzorging

Veranderende omstandigheden in uw leven kunnen er voor zorgen dat u op de grenzen van uw zingeving stuit. Vragen naar het hoe en waarom dringen zich op. Het kan soms moeilijk zijn om alleen een antwoord op deze vragen te vinden. U staat er niet alleen voor.

Begeleiding en ondersteuning

Onze geestelijk verzorger kan u begeleiding bieden en ondersteuning geven. Wat uw vraag ook is. We helpen u in het zoeken naar nieuwe antwoorden en bronnen van zingeving. Dit gebeurt in een vertrouwelijk persoonlijk gesprek. De geestelijk verzorger biedt hierin aandacht en een luisterend oor.

Al uw vragen

Voorbeelden van onderwerpen die vaak op latere leeftijd aan de orde komen zijn afhankelijkheid of verlies. Het is niet altijd eenvoudig afhankelijk te zijn van zorg en van anderen. Ook verlies van dierbaren, uw vertrouwde omgeving of verlies van lichamelijke en geestelijke functies door ziekte of ouderdom kan een grote rol spelen. Onze geestelijk verzorger neemt graag de tijd voor u om dit te bespreken. Een gesprek met de geestelijk verzorger kan onder andere gaan over:

  • levensvragen
  • vragen van geloof
  • leven en levenseinde
  • omgaan met langdurende ziekte of afhankelijkheid
  • omgaan met verdriet en rouw
  • het eigen huis moeten verlaten
  • gebrek aan een betekenisvolle daginvulling
  • terugkijken op het geleefde leven
  • het leven gaan loslaten

Voor wie?

De geestelijk verzorger is voor cliënten in onze woonzorgcentra. U kunt altijd een beroep doen op de geestelijk verzorger. Ongeacht uw eigen achtergrond of overtuiging. Het gaat er immers om dat u samen zoekt naar eigen antwoorden op persoonlijke levensvragen. 

Contact opnemen

Heeft u als cliënt behoefte aan een gesprek, dan kunt u dit doorgeven aan uw contactverzorgende. U kunt ook zelf contact opnemen via 0516 568 770.

Ons zorgaanbod

U kunt bij Zorggroep Liante kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis of in een van onze woonzorgcentra.

Vorige
Volgende

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op.