Verwijzers

Bent u op zoek naar zorg of ondersteuning voor uw cliënt? Onze afdeling Zorgbemiddeling adviseert u graag. U kunt bij hen terecht voor vragen over het aanvragen van zorg en passende ondersteuning. Zorgbemiddeling is iedere werkdag tussen 8.30-16.00 uur bereikbaar op 06 287 497 19 of via zorgbemiddeling@liante.nl.

Reguliere opnames Wlz

Wilt u uw cliënt aanmelden voor een reguliere Wlz-opname? Neem dan contact op met Zorgbemiddeling via 06 287 497 19 of zorgbemiddeling@liante.nl.

Opname eerstelijnsverblijf (ELV)

Uw cliënt kan bij ons terecht voor opname ELV laag of ELV palliatief. Hiervoor is een indicatie nodig. Het aanvragen van een opname ELV doet u eenvoudig via ZorgDomein. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Zorgbemiddeling via 06 287 497 19 of zorgbemiddeling@liante.nl.

Thuiszorg aanvragen

Via ZorgThuis is het mogelijk om thuiszorg voor uw cliënt aan te vragen. Op de website van ZorgThuis kunt u terecht voor meer informatie en de contactgegevens van de wijkverpleegkundige uit uw regio. Via de wijkverpleegkundige kunt u eenvoudig thuiszorg aanvragen voor uw cliënt.

Huishoudelijke zorg aanvragen

Voor het aanvragen van huishoudelijke zorg heeft uw cliënt een Wmo-indicatie nodig. De aanvraag verloopt via het Wmo-loket van de gemeente van uw cliënt. Om contact op te nemen kunt u het beste de website van de betreffende gemeente raadplegen. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met Zorgbemiddeling via 06 287 497 19 of zorgbemiddeling@liante.nl.

Respijtzorg aanvragen

Voor het aanvragen van respijtzorg kunt u contact opnemen met Zorgbemiddeling. Samen met uw kijken zij naar de wensen van uw cliënt en de mogelijkheden binnen Zorggroep Liante. Voor het aanvragen van respijtzorg is een Wmo-indicatie nodig. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Zorgbemiddeling via 06 287 497 19 of zorgbemiddeling@liante.nl.

Ondersteuning bij het aanvragen van Wlz-indicatie

Heeft u vragen over het aanvragen van een Wlz-indicatie, of kunt u ondersteuning gebruiken? Neem dan contact op met Zorgbemiddeling via 06 287 497 19 of zorgbemiddeling@liante.nl.

Contact Zorgbemiddeling

Zorgbemiddeling is iedere werkdag tussen 8.30 en 16.00 uur bereikbaar op 06 287 497 19 of via zorgbemiddeling@liante.nl.