Lycklama Stins

Op steenworp afstand van het gezellige dorpshart van Wolvega staat ons multifunctionele woonzorgcentrum Lycklama Stins. Hier bieden wij ouderen woonplezier met aandacht voor persoonlijke verzorging en verpleging. Op deze locatie staat hun welzijn centraal. Wij kijken hiervoor voortdurend naar hoe zij gestimuleerd kunnen worden om actief te blijven. Want voor hen is er niets fijner dan de dingen oppakken die ze zelf graag doen.

Wonen in Lycklama Stins

Zorggroep Liante heeft in totaal zeven fijne woonlocaties voor ouderen. Twee daarvan staan in Wolvega. Naast Lycklama Stins is er ook nog Sickenga-Oord, dat vlakbij ligt. In beide woonzorgcentra bieden wij uiteenlopende diensten op het gebied van zorg en welzijn. Zo hebben wij in Lycklama Stins ook plek voor mensen met een tijdelijke zorgvraag. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om revalidatie na een behandeling in het ziekenhuis. 

Wat bieden wij onze bewoners?

Op onze locatie in Wolvega is er veel mogelijk voor bewoners. Voor wie dat wil, zijn er altijd leuke dingen te doen. Zo denken bewoners en omwonenden samen na over boeiende activiteiten om te organiseren. Vrijwilligers en medewerkers zorgen ervoor dat hun ideeën werkelijkheid worden. Niets is onmogelijk. Juist dat maakt van Lycklama Stins een creatieve en inspirerende omgeving voor iedere oudere.

Binnen Lycklama Stins doet Liante nog veel meer aan dienstverlening

Vrienden van de Stins

‘Vrienden van de Stins’ is een organisatie die zich inzet voor de gemeenschap van Lycklama Stins in Wolvega. Hun missie is om de sociale en culturele ervaringen op deze locatie te verrijken door het organiseren van diverse activiteiten en het verstrekken van financiële steun. 

Onze visie en werkwijze

Een veilige plek voor iedereen: dat is waar Liante zich sterk voor maakt. Dat kunnen we niet alleen. En gelukkig hoeft dat ook niet. Uiteindelijk zijn het onze cliënten, onze zorgkrachten, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en – niet in de laatste plaats – familieleden, die het maken. Dankzij hen is en blijft Lycklama Stins een plek vol verrijking, verrassing en verbondenheid.

Wonen in Wolvega

Wolvega ligt precies tussen Heerenveen en Steenwijk in. Het dorp is ook de hoofdplaats van de gemeente Weststellingwerf en kent een zeer centrale ligging. Drenthe, Overijssel en de Flevopolder zijn in zeer korte tijd te bereiken. Kenmerkend voor Wolvega is de alom bekende drafbaan. In het centrum zorgen vele winkels en restaurants voor gezellige drukte. Rondom het dorp bevinden zich prachtige fiets- en wandelroutes die iedere bezoeker optimaal laat genieten van de natuur.

Maak kennis met locatie Lycklama Stins

Lycklama Stins is als multifunctioneel centrum ook een ontmoetingsplek voor mensen buiten het woonzorgcentrum om. Als u op zoek bent naar een goede indruk van onze locatie in Wolvega, dan mag u uiteraard altijd binnenwandelen. Vraagt u zich daarbij af of Lycklama Stins geschikt is als woonplek voor een naast familielid? Dan kan een gesprek met een van onze enthousiaste medewerkers helpen bij uw beeldvorming. Plan een afspraak via ons contactformulier en ontdek wat wij voor u en uw familielid kunnen betekenen.

Ons zorgaanbod

U kunt bij Zorggroep Liante kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis of in een van onze woonzorgcentra.

Vorige
Volgende

Werken en leren bij Zorggroep Liante

Bij Zorggroep Liante werk je met je hoofd én met je hart. Je werkt in een inspirerende omgeving met boeiende mensen. Hier ben je welkom om te groeien en verder te komen in je vak. Werken, leren én genieten van je werk: daarvoor zit je bij ons helemaal goed.

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op.

De woonlocaties van Zorggroep Liante

Lycklama Stins is één van de zeven locaties van Zorggroep Liante. Zorggroep Liante heeft meerdere locaties met elk een eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Op elke locatie zorgen we ervoor dat mensen zich thuis voelen. Liante coacht en faciliteert: samen zorgen we ervoor dat we de volgende stappen zetten in wonen, zorg en welzijn.

Onze woonlocaties

Zorggroep Liante heeft meerdere locaties met elk een eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Op elke locatie zorgen we ervoor dat mensen zich thuis voelen. Liante coacht en faciliteert: samen zorgen we ervoor dat we de volgende stappen zetten in wonen, zorg en welzijn.

Vorige
Volgende

Ons ZorgThuis werkgebied

U bent bij Zorggroep Liante ook van harte welkom voor goede zorg bij u thuis. Wij bieden deze thuiszorg in Zuidoost-Friesland in de volgende regio’s: