Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk een zorgomgeving nodig? Ook dan kunt u bij Zorggroep Liante terecht. Dit wordt officieel een Eerstelijns Voorziening (ELV) Laag Complex genoemd. Zo’n tijdelijke zorgplaats kan een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld wanneer u net uit het ziekenhuis komt en nog veel hulp nodig heeft. Het is een geruststellend idee dat u voor een bepaalde periode bij Zorggroep Liante terecht kunt wanneer u daarvoor niet kunt terugvallen op familie of andere hulp.

Voor wie

ELV Laag Complex is er voor mensen die thuis wonen en in een situatie komen dat ze tijdelijk niet voor zichzelf kunnen zorgen. Wij kunnen u een 24-uurs zorgomgeving bieden wanneer u dat nodig heeft. U krijgt de beschikking over een eigen appartement of kamer.

U kunt gebruik maken van Eerstelijns Voorziening (ELV) Laag Complex wanneer:

– u na een ziekenhuisopname zorg nodig heeft om te herstellen
– uw woning aangepast moet worden
– uw partner tijdelijk afwezig is (bijvoorbeeld door een ziekenhuisopname)
– uw partner (of mantelzorger) met vakantie gaat
– de hulp van naasten niet toereikend is
– u acuut hulp nodig heeft en dit thuis niet kunt regelen

Uw verblijf

Wanneer u bij ons gebruik maakt van ELV Laag Complex, dan krijgt u een volledig ingericht eigen appartement of kamer met sanitair. De zorg die u op deze plek krijgt staat omschreven in uw zorgleefplan. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten in het woonzorgcentrum. We kennen geen bezoektijden, dus uw vrienden en familie zijn altijd welkom. Net zoals bij u thuis.

Locaties

De volgende locaties van Zorggroep Liante bieden ELV Laag Complex aan.

U kunt aangeven welke locatie uw voorkeur heeft voor een tijdelijk verblijf. Wanneer er geen plaats is in de locatie van uw voorkeur, dan regelen we in overleg met u een alternatief. 

Aanvragen

Bent u geïnteresseerd in ELV Laag Complex, neem dan contact op met de zorgbemiddelaars van Zorggroep Liante, via 0516 568 770 of stuur een e-mail via het contactformulier.

We nemen de mogelijkheden graag met u door en kunnen u helpen bij uw aanvraag. Wilt u eerst even komen kijken, dan kan dat natuurlijk ook. 

Ons zorgaanbod

U kunt bij Zorggroep Liante kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis of in een van onze woonzorgcentra.

Vorige
Volgende

Wonen bij Zorggroep Liante

Natuurlijk blijft u het liefste wonen zoals u dat gewend was. Maar wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, is het mogelijk in één van onze locaties te komen wonen. Met alle gemak gewoon bij de hand: verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg, maaltijden en een breed aanbod van activiteiten. Dat zorgt voor een zeker gevoel.

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op.