De Warrenhove

In ons woonzorgcentrum De Warrenhove kunnen echtparen bij elkaar wonen in hun eigen appartement. Maar ook alleenstaande ouderen zijn hier van harte welkom. We bieden huisvesting, verzorging, verpleging en begeleiding. En nog heel veel meer diensten en activiteiten die het leven zo aangenaam mogelijk maken.

Wonen en werken in De Warrenhove

Op onze locatie De Warrenhove bieden we naast de reguliere maar liefst 96 tweepersoonsappartementen, speciaal voor echtparen met een zorgvraag. We proberen onze bewoners te stimuleren en actief te houden in de zaken die ze zelf willen doen. Uiteraard zijn ook alleenstaande ouderen welkom in ons zorgcentrum. We organiseren doorlopend activiteiten voor onze bewoners. Dit maakt De Warrenhove tot een levendige plek voor bewoners én medewerkers.

Aanleunwoningen

Aan de zuidkant van De Warrenhove staan bovendien 49 aanleunwoningen die verhuurd worden door woningbouwvereniging Accolade. En ook in het naastgelegen seniorenflat ’t Suderhiem vind je eenpersoons- en tweepersoons-aanleunwoningen. Bewoners van de aanleunwoningen kunnen allemaal gebruikmaken van de faciliteiten van De Warrenhove. Op de begane grond van ’t Suderhiem is de multifunctionele ruime ‘De Klanderij’ waar vele gezellige activiteiten worden georganiseerd. Ook is er een particuliere kinderopvang in het gebouw gevestigd: altijd handig voor werkende moeders en vaders.

Meer informatie over De Warrenhove

Onze visie en werkwijze

Bij Liante draait alles om mensen: cliënten, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen een veilige omgeving bieden waar mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Waar iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil. Een open houding naar onze omgeving speelt hierin een belangrijke rol.

Werken in de zorg, werken bij Liante in De Warrenhove

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen op onze locatie De Warrenhove. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG. Hier in Drachten kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken in de zorg is bij Liante per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar.

Werken in Drachten

Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland. Pas in de jaren 50 van de vorige eeuw kreeg Drachten de groei te pakken. Die groei was vooral te danken aan Philips die in die tijd een grote fabriek in het dorp opende. Tegenwoordig is Drachten uitgegroeid tot een groot dorp met vele voorzieningen en een levendig centrum. Ook de omgeving van Drachten is prachtig. Je kunt er onder meer heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen. Kortom, een centraal gelegen plek waar het prettig wonen en werken is.

Wat biedt De Warrenhove onze bewoners?

Naast een fijne plek om te wonen biedt De Warrenhove allerhande diensten en activiteiten. Zo beschikt De Warrenhove onder meer over een winkel, een fysiotherapie- en pedicurepraktijk en een kapsalon. Bijzonder is dat onze keuken elke dag verse, warme maaltijden bereidt. En hebben onze bewoners eens gasten die graag willen overnachten? Geen probleem: we hebben twee logeerkamers beschikbaar, elk geschikt voor twee personen.

Dagverzorging op maat

Ook bieden we ‘onze’ ouderen dagverzorging. Dagverzorging op De Warrenhove is er voor alle ouderen die beperkingen hebben en die het prettig vinden de dag door te brengen met anderen. Ze vinden er gezelschap, begeleiding en activiteiten.

Over activiteiten gesproken, voor veel deelnemers staat de ontmoeting centraal. In de vorm van advies of gewoon een gezellig gesprek. Daarnaast kunnen deelnemers gebruikmaken van een gevarieerd dagprogramma, waarin we altijd zoeken naar een goede balans tussen in- en ontspanning. Creatief bezig zijn, wandelen, zingen, conditieoefeningen of gezamenlijk van een warme maaltijd genieten: samen beleven de deelnemers een onderhoudende dag, met alle ruimte voor eigen wensen.

De woonlocaties van Zorggroep Liante

De Warrenhove is één van de zeven locaties van Zorggroep Liante. Zorggroep Liante heeft meerdere locaties met elk een eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Op elke locatie zorgen we ervoor dat mensen zich thuis voelen. Liante coacht en faciliteert: samen zorgen we ervoor dat we de volgende stappen zetten in wonen, zorg en welzijn.

Onze woonlocaties

Zorggroep Liante heeft meerdere locaties met elk een eigen identiteit. Die eigenheid koesteren we. Op elke locatie zorgen we ervoor dat mensen zich thuis voelen. Liante coacht en faciliteert: samen zorgen we ervoor dat we de volgende stappen zetten in wonen, zorg en welzijn.

Vorige
Volgende

Ons ZorgThuis werkgebied

U bent bij Zorggroep Liante ook van harte welkom voor goede zorg bij u thuis. Wij bieden deze thuiszorg in Zuidoost-Friesland in de volgende regio’s:

Werken en leren bij Zorggroep Liante

Bij Zorggroep Liante werk je met je hoofd én met je hart. Je werkt in een inspirerende omgeving met boeiende mensen. Hier ben je welkom om te groeien en verder te komen in je vak. Werken, leren én genieten van je werk: daarvoor zit je bij ons helemaal goed.

Ons zorgaanbod

U kunt bij Zorggroep Liante kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis of in een van onze woonzorgcentra.

Vorige
Volgende

Specifieke vragen of spoed?

Neem direct contact op.