Intranet login

Nieuws

Pagina 1 van 3  > >>

27 mei

Voorzitter en leden gezocht voor lokale cliëntenraad in Drachten

Voor onze locaties De Warrenhove en De Lauwers in Drachten zijn wij op zoek naar een voorzitter en leden van de lokale cliëntenraad. 

Lees verder..
11 mrt

Afscheid voorzitter Cliëntenraad Sickenga-Oord

Na een periode van 11 jaar voorzitterschap van de lokale cliëntenraad van Sickenga-Oord en tevens lid van de Centrale Cliëntenraad van Zorggroep Liante nam de heer Jan Hoornstra op woensdag 6 maart jl. afscheid.

Lees verder..
21 sep

Zorggroep Liante en ROC Friese Poort tekenen convenant

De jarenlange goede samenwerking tussen ROC Friese Poort en Zorggroep Liante is bekrachtigd met de ondertekening van het convenant. De samenwerking en de resultaten zijn hiermee geborgd en dragen bij aan een leven lang ontwikkelen in de regio. 

Zorggroep Liante biedt stageplaatsen aan het reguliere onderwijs van ROC Friese Poort en maakt gebruik van de opleidingsmogelijkheden voor volwassenen van ROC Friese Poort. Al 15 jaar wordt toekomstig en zittend personeel opgeleid in diverse mbo-trajecten, branche specifieke opleidingen en trainingen.

Lees verder..
28 aug

Cliënten zeer tevreden over Zorggroep Liante

Zorggroep Liante scoort gemiddeld uitstekend in het cliënttevredenheidsonderzoek. 

Lees verder..
5 jul

Kwaliteitsverslag 2017 gepubliceerd

Met het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg als referentiekader houden we ons in het kwaliteitsverslag 2017 een spiegel voor. In het rapport zijn thema's uitgewerkt die in het Kwaliteitskader zijn aangereikt.

 

Lees verder..
4 jul

Jaarverslag 2017 gepubliceerd

Open voor en naar elkaar! Vanuit dit vertrekpunt legt Zorggroep Liante - richting haar interne en externe belanghouders - verantwoording af over de wijze waarop zij in 2017 uitvoering heeft gegeven aan haar maatschappelijke taak.

 

Lees verder..
16 mei

Samenwerking in kader van Lerend Netwerk

Het Zorginstituut Nederland heeft in 2017 besloten op basis van het Kwaliteitskader verpleeghuiszorg dat zorgorganisaties in de langdurige zorg onder andere deel uitmaken van een lerend netwerk met tenminste twee andere collega-zorgorganisaties. Bij de keuze van deze netwerkpartners staat leren en praktische werkbaarheid centraal. 

Lees verder..
12 apr

Ook bij Zorggroep Liante kunt u terecht voor Herstelzorg.

Het kortdurend eerstelijnsverblijf (ELV) is er voor de zorg en opvang voor patiënten die vanwege medische redenen tijdelijk niet thuis kunnen wonen.

Lees verder..
15 feb

Wij doen mee aan de Kennismonitor dementie

Onze medewerkers, van zorg en welzijn tot aan de directie doen mee aan de Kennismonitor Dementie. Eind maart worden de resultaten van deze O-meting besproken en kunnen er plannen gemaakt worden t.a.v. scholing rondom het onderwerp dementie zowel op individueel niveau als op teamniveau.

 
Lees verder..
9 feb

Veiligvoedsel Award voor Lycklama Stins en Sickenga-Oord

Donderdag 8 februari mochten we maar liefst 2 Veiligvoedsel Awards in ontvangst nemen. De ene was voor de keuken van Lycklama Stins en de andere voor kleinschalige woongroep Westhoek van Sickenga-Oord.

Uiteraard zijn we erg trots op deze mooie erkenning. 

Lees verder..
0516 568 770

0516 568 770

8430 AC Oosterwolde

Postbus 116
8430 AC Oosterwolde

Twitter Facebook LinkedIn

Volg ons

Zorggroep Liante