Intranet login

Nieuws

Pagina 1 van 2  > >>

16 mei

Samenwerking in kader van Lerend Netwerk

Het Zorginstituut Nederland heeft in 2017 besloten op basis van het Kwaliteitskader verpleeghuiszorg dat zorgorganisaties in de langdurige zorg onder andere deel uitmaken van een lerend netwerk met tenminste twee andere collega-zorgorganisaties. Bij de keuze van deze netwerkpartners staat leren en praktische werkbaarheid centraal. 

Lees verder..
12 apr

Ook bij Zorggroep Liante kunt u terecht voor Herstelzorg.

Het kortdurend eerstelijnsverblijf (ELV) is er voor de zorg en opvang voor patiënten die vanwege medische redenen tijdelijk niet thuis kunnen wonen.

Lees verder..
15 feb

Wij doen mee aan de Kennismonitor dementie

Onze medewerkers, van zorg en welzijn tot aan de directie doen mee aan de Kennismonitor Dementie. Eind maart worden de resultaten van deze O-meting besproken en kunnen er plannen gemaakt worden t.a.v. scholing rondom het onderwerp dementie zowel op individueel niveau als op teamniveau.

 
Lees verder..
9 feb

Veiligvoedsel Award voor Lycklama Stins en Sickenga-Oord

Donderdag 8 februari mochten we maar liefst 2 Veiligvoedsel Awards in ontvangst nemen. De ene was voor de keuken van Lycklama Stins en de andere voor kleinschalige woongroep Westhoek van Sickenga-Oord.

Uiteraard zijn we erg trots op deze mooie erkenning. 

Lees verder..
28 nov

Anneke Groenenberg nieuwe directeur-bestuurder Zorggroep Liante

Mevrouw Anneke Groenenberg treedt per 1 december 2017 aan als nieuwe directeur-bestuurder van Zorggroep Liante. Zij volgt Aukje van Kalsbeek op die als bestuurder a.i. de organisatie leidde in een transitieperiode vanaf 1 oktober 2016. 

Lees verder..
6 jul

Toekomstgerichte ouderenzorg voor Rikkingahof Oosterwolde

Rikkingahof Oosterwolde neemt de komende drie jaar maatregelen om ouderenzorg ook in de toekomst te kunnen blijven bieden. We zullen de facilitaire en algemene voorzieningen aanpassen en de zorgappartementen herontwikkelen.

Lees verder..
21 jun

Zorggroep Liante prolongeert gouden keurmerk

Zorggroep Liante werkt continu aan verbetering van de kwaliteit van zorg voor haar cliënten. Daarbij is ook een goed werkend kwaliteitssysteem van belang. 

 

Lees verder..
24 mei

Zorggroep Liante en Van Hoeckel partners in voeding

Dinsdag 23 mei 2017 tekende Zorggroep Liante de formele overeenkomst met Van Hoeckel die voor 5 jaar alle voedingsmiddelen levert aan de locaties van Zorggroep Liante.

 

Lees verder..
10 apr

Hoge cliënttevredenheid

Zorgroep Liante wil graag weten hoe u de zorgverlening ervaart. De ervaringen van onze clienten staan aan de basis om de kwaliteit van onze zorgverlening verder te verbeteren.

Lees verder..
23 feb

Verbinding Zorggroep Liante en Actium

De veranderende wereld om ons heen vraagt om een frisse kijk op wonen, welzijn en zorg. Aandacht voor elkaar vinden wij heel gewoon. In Appelscha en Oosterwolde zoeken woningcorporatie Actium en Zorggroep Liante de verbinding met elkaar op. We bieden een veilige en prettige woon- en leefomgeving waar iedereen zich thuis voelt en de mogelijkheid om oud te worden in uw eigen dorp. Comfortabel en plezierig wonen met zorg dichtbij; dat geeft een zeker gevoel!

Lees verder..
0516 568 770

0516 568 770

8430 AC Oosterwolde

Postbus 116
8430 AC Oosterwolde

Twitter Facebook LinkedIn

Volg ons

Zorggroep Liante